Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Axis Mini, Z-M-AEM

Zacuto Axis Mini, Z-M-AEM

1023690
3 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Zacuto Axis Mini Z-M-AEM
Feste for EVFsøker med rosettfeste som gir full bevegelighet i 360° og har fire justeringspunkter. Axis Mini festes med en 15mm rod i vinkelrett posisjon til objektivet, noe som gjør at du får god plass rundt objektivet for fokusering, og festet blir ikke synlig i bildet, selv når du bruker et vidvinkelobjektiv.

Festet er lett å montere og demontere og kan enkelt justeres med én hånd mens riggen er på skulderen din. Den kan benyttes i ulike stillinger og kan brukes så vel skuldermontert som på stativ. 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.