-18%

Crane 3S

Zhiyun Crane 3S

1048137
  • Tåler belastning på opptil 6,5kg
  • Passer til systemkameraer og pro-videokameraer
  • Håndtak som gir ergonomisk filming og avlastning
7 789 NOK9 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Gimbal for tunge kameraer

Crane 3S har nyutviklede motorer som muliggjør en nyttelast på opptil 6,5 kg. Dette gir deg muligheten til å filme med tyngre systemkameraer og profesjonelle videokameraer som Sony FX9, Red Dragon eller Arri Alexa.

Fordeler

  • Tåler belastning på opptil 6,5 kg
  • Passer til systemkameraer og pro-videokameraer
  • Håndtak som gir ergonomisk filming og avlastning

Crane 3S med TransMount SmartSling Håndtak

TransMount SmartSling-håndtaket har et integrert kontrollpanel med en OLED-skjerm for intuitiv kontroll over gimbal- og kamerainnstillinger som fokus og zoom.

Crane 3S har muligheten til å opprette en trådløs tilkobling til en smarttelefon og bruke den som en avansert fjernkontroll. Med full HD (1080p) trådløs videostøtte fungerer smarttelefonen også som en ekstra skjerm, noe som bidrar til å komponere bildet og få en oversikt over viktige innstillinger. I tillegg til HD-bildeoverføring kobler ViaTouch 2.0-appen sømløst en smarttelefon eller et kamera til gimbalen. Ulike gimbal- og kamerainnstillinger, for eksempel hastighet, blenderåpning, ISO, lukkerhastighet osv.

Leveres med

  • ZHIYUN CRANE 3S med TransMount SmartSling håndtak
Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.