Zhiyun Smooth Q4
Zhiyun Smooth Q4
Zhiyun Smooth Q4
Zhiyun Smooth Q4
Zhiyun Smooth Q4
Zhiyun Smooth Q4
Zhiyun Smooth Q4
Artikkelnummer: 1056400

Zhiyun Smooth Q4

Mobilgimbal med teleskophåndtak

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Ekstremt kompakt konstruksjon
 • Vekt 370g
 • Enkelt å bytte mellom liggende og stående innstillinger
1 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Smooth Q4s splitter nye design og forbedrede følelse og grep gjør det enkelt å brette opp og brette. Det er enkelt å bytte mellom liggende og stående modus med et enkelt klikk. Gimbalen kan også enkelt og smidig betjenes med én hånd og med det multifunksjonelle kontrollhjulet er det mulig for deg å justere lysstyrken og brennvidden med et enkelt trykk. Takket være et godt organisert, forbedret kontrollpanel og intuitive indikatorer har det aldri vært enklere å bytte mellom ulike opptaksmoduser.

Fordeler

 • Ekstremt kompakt konstruksjon
 • Vekt 370g
 • Enkelt å bytte mellom liggende og stående innstillinger
 • 215 mm innebygget skjøtestang

Utvidbar design for mer unike bilder

Uttrekkbar konstruksjon. For mer unike bilder

Når den er utfoldet, lar dens 215 mm innebygde forlengelse videografer filme i forskjellige vinkler og ha en bredere bakgrunn.

Allsidig 3-akset gimbal tilpasset vloggere

Allsidig 3-akset gimbal

Den 3-aksede gimbalen er designet for superraske bilder og har muligheten til å filme unike videoer og øke kreativiteten din. Smooth Q4 er tilpasset en livsstil på farten og er dermed optimert for filmskapere, live streamere, vloggere og influencere.

Sammen med appen åpner Smooth Q4 for nye kreative dimensjoner

ZY CAMI-appen kommer med en helt ny funksjon - SMART Templates BTS (Behind the Scenes). Denne funksjonen lar brukere filme ved å bruke den valgte malen som etterligner bevegelsen til BTS-kameraet og viser filmskaperen hvordan man best kan flytte kameraet for å filme malvideoen. Brukere kan deretter se materialet sitt side ved side, på en delt skjerm med malen etter opptak, for å sammenligne dem.

Dette, i tillegg til appens filtre, musikk og spesialeffekter, gjør at videokreasjonene dine virkelig kan skille seg ut. Bare velg de ønskede modusene i ZY CAMI-appen, og SMOOTH Q4 vil automatisk veilede videografen til å lage ekte mesterverk.

Leveres med

 • Zhiyun Smooth Q4
 • Smooth Q4 stativ
 • Brukermanual
 • USB-C-kabel

MERK! Mobiltelefonen på bildene er ikke inkludert.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen