Zhiyun Weebill S Pro Kit
Zhiyun Weebill S Pro Kit
Zhiyun Weebill S Pro Kit
Artikkelnummer: 1047639

Zhiyun Weebill S Pro Kit

Fullspekket gimbalpakke for stabile filmer

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Pakke med fokusmotor, telefonholder og trådløs HDMI-sender
 • Automatisk gjenkjenning av vekt for optimal motorstyrke og balansering
 • Opp til 14-timers batteritid
6 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sterk, stabil og varig gimbal

Zhiyun Weebill S har fått en oppgradert motor, fra forrige modell, som nå er opptil 300 % sterkere og ble 50 % bedre i samsvar/stabilisering. Weebill S fungerer godt med de vanligste profesjonelle systemkameraene med eller uten speil, for eksempel Sonys A7III + FE 24-70mm F2.8 eller Canon EOS 5D Mark IV + EF 24-70mm F2.8 II. Weebill S har oppdatert design og ergonomi som gjør det enklere når du går fra høye til lave vinkler. Denne pakken gir deg veldig gode forutsetninger for å lykkes med filmene dine. Pakken kommer med en fokusmotor og en sender for trådløs overføring av HDMI-signalet.

Fordeler

 • Automatisk vektgjenkjenning for optimal motorkraft og balansering
 • Ny bildeoverføringsmodul i 1080p ved 30 fps
 • Opptil 14 timers batterilevetid

Last opp materialet ditt og få tilgang til videohjelpefunksjoner

Du kan overføre bilder og videoer i 1080p opptil 30 fps. Bildeoverføringen støtter LUT, pseudo-farge, focus peaking og zebra med mer slik at du kan få hjelp til både eksponering og fokus. Ved bruk av TransMount-modulen kan du legge til tre separate enheter til gimbalen, enten det er en smarttelefon, nettbrett eller profesjonell skjerm.

Opptil 14 timers batterilevetid

Zhiyun Weebill S har en batterilevetid på opptil 14 timers driftstid slik at du kan filme mye uten avbrudd for batteribytte. Den elektroniske stabilisatoren har to 18650 mah-batterier som gir Weebill S kapasitet til å håndtere opptil 14 timer med kontinuerlig filming på en enkelt lading. Gimbalen støtter også direktelading (hvis kameraet støtter USB-lading) av kameraet ved opptak, så du trenger ikke kamerabatterier.

Automatisk og smart kalibrering

Gimbalen gjenkjenner automatisk vekten og velger riktig motoreffekt for optimal balansering takket være den nye kontrollalgoritmen. I tillegg justerer Weebill-S motvekten for å balansere gimbalen, bruk løfteposisjonen for å legge til tilbehør som en mikrofon. Du kan enkelt justere sporingshastigheten for hver akse for å kunne tilpasse seg ulike scenarier.

Kameraplate som passer både Arca swiss og Manfrotto

På Zhiyun Weebill S er det en to-i-ett hurtigkoblingsplate (både Arca swiss og Manfrotto-kompatibel) som gir rask tilkobling til kamerautstyret ditt uten å måtte balansere gimbalen. Hurtigkoblingsbraketten er utstyrt med en lås på hver aksel som lar deg låse noen aksler mens du balanserer en annen. Dette letter når du filmer med gimbalen og letter transporten.

ViaTouch 2.0 og SmartFollow 2.0

I ZY Play-appen finner du ViaTouch 2.0, som muliggjør tilkoblingen mellom smarttelefonen og kameraet. Du kan enkelt se videoen din, sjekke og ta opp og til og med justere kamerainnstillingene via ViaTouch 2.0. I kombinasjon med bildeoverføringsmodulen er det en helt ny sporingsfunksjon for objekter, SmartFollow 2.0. Velg motivet eller til og med deg selv fra ViaTouch 2.0-grensesnittet, og kameraet vil følge bevegelsen med ekstremt lav forsinkelse.

Skift fokus via kontrollhjulet

Zhiyun Weebill S støtter både elektronisk og mekanisk fokus/zoomkontroll med et kontrollhjul som du finner på gimbalens grep. Med servofokus / zoommotor kan du kontrollere zoom og fokus for å få en jevn og presis fokuskontroll og få en mer kinoopplevelse.

Leveres med

 • Zhiyun Weebill S
 • USB-C-kabel (type C)
 • USB-kabel (mikro / mikro)
 • USB-kabel (mikro/mini)
 • Hurtigstartveiledning
 • Bag
 • Bordstativ
 • Lader
 • 18650 Li-Ion batteri (2 stk)
 • Backing base
 • Hurtigtilkobling
 • Kabeletui
 • TransMount HDMI Wireless Video Transmitter
 • Focus Motor Max
 • TransMount telefonholder

MERK! Kamera, objektiv eller følgefokus på bildene er ikke inkludert.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen