Zoom F8 Sound kit Pro
Zoom F8 Sound kit Pro
Zoom F8 Sound kit Pro
Zoom F8 Sound kit Pro
Zoom F8 Sound kit Pro
Zoom F8 Sound kit Pro
Zoom F8 Sound kit Pro
Zoom F8 Sound kit Pro
Zoom F8 Sound kit Pro
Zoom F8 Sound kit Pro
Zoom F8 Sound kit Pro
Zoom F8 Sound kit Pro
Zoom F8 Sound kit Pro
Zoom F8 Sound kit Pro
Artikkelnummer: 1055197

Zoom F8 Sound kit Pro

Bærbar pakke for lydopptak med Zoom F8n

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Komplett lydpakke for innspilling i studio eller på location
 • Ta opp opptil åtte kanaler samtidig
 • Mikrofoner for enhver situasjon
46 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ta opp klar lyd i studio eller på stedet med denne komplette lydpakken for det profesjonelle teamet. Du kan enkelt ta med deg Zoom F8n Multi Track Field Recorder, og den kan ta opp på opptil ti kanaler samtidig. Pakken leveres med to ulike typer mikrofoner inkludert vindbeskyttelse slik at du får best mulig lyd uansett situasjon. Egnet for både innendørs og utendørs bruk. Få total kontroll over opptaket med de medfølgende Sony MDR-7506/1-hodetelefonene. Stiller du høye krav til å fange klar lyd, uansett om du spiller inn intervjuer, kortfilmer eller annet materiale til storskjerm, er dette pakken for deg!

Fordeler

 • Komplett lydpakke for det profesjonelle teamet
 • Mikrofoner for enhver situasjon - innendørs og utendørs bruk
 • Batteridrevet og bærbar lydopptaker med 8 XLR / combo-innganger
 • Medfølger pose med plass til mikser og sender
 • Dual pack 128GB minnekort

Red Boompole Rycote-mikrofon tar opp lyd

Zoom F8n Pro Multi Track Field Recorder

Zoom F8nPro er en bærbar lydopptaker for musikk, filmskaping, sang og tale. En 8-kanals mikser med 8 kombinerte XLR / TRS-innganger, USB-lydkort med høyoppløselig 32-bits floaring opptak for høyt dynamisk område og best kvalitet.

Orca OR-272 Audio Bag

Lydmikserpose designet for å holde, beskytte og transportere mikseren mens du jobber i bevegelse. Den er lett og har en lav profil som er tilpasset bevegelse i trange rom. Bruk den med kompakte lydmiksere sammen med MX-L Mount batteriglidebryteren og enkelt flerkanalsopptak.

Sony MDR-7506/1

Sony MDR-7506/1 er et par komfortable og funksjonelle lukkede hodetelefoner for både hjemmebrukeren og for profesjonell bruk. Disse hodetelefonene leverer ren lyd av høy kvalitet og brukes daglig i TV- og innspillingsstudioer rundt om i verden. MDR-7506 er designet med en kombinasjon av styrke, komfort og funksjonalitet slik at du ikke trenger å nøye deg med noe annet enn det beste.

Røde Boompole Pro karbonfiber, 3 m

Red Boompole Pro er en mikrofonbom laget av karbonfiber for å holde vekten nede. Den kan forlenges fra 81 cm til 300 cm. Bommen er designet for profesjonell bruk og optimalisert for Rödes Blimp-system. De fem seksjonene gir deg en stabil bom uansett hvilken lengde du skal bruke. Det er enkelt å justere i lengderetningen gjennom vrilåsfunksjonen. Du kan også skru av toppen og bunnen hvis du fører lydkabelen inne i bommen.

Rød NTG3B Sort

Røde NTG3 shotgunmikrofonen er designet for å gi filmskaperen og kringkastingsindustrien en profesjonell, kompromissløs mikrofon til en overkommelig pris. Med RF bias-teknologi er Røde NTG-3 nesten helt ufølsom for fuktighet, noe som gjør den uunnværlig ved opptak i vanskelige miljøer. NTG-3 har et litt bredere opptaksfelt enn andre shotgunmikrofoner.

Rycote Windshield Kit 4

Rycote Windshield Kit 4 er perfekt for deg som jobber utendørs, og trenger et stabilt pistolhåndtak og sterk puff/vindbeskyttelse. Dette komplette settet inkluderer et opphengssystem, pistolhåndtak, zeppelin og vindpels - alt du trenger for å jobbe mer profesjonelt utendørs med lydproduksjonene dine.

Pulse Mikrofonkabel XLR hann - XLR hunn 10 meter

XLR-kablene fra Pulse er konstruert med slitesterke, interferensfrie materialer som opprettholder høy signalkvalitet, selv over lengre avstander. Kabelens kontakter har helstøpte bakstykker med metallchassis som gir lang levetid. Pakken kommer også med fargekoderinger, slik at du enkelt kan følge med på hvilken kabel som går til hvilken enhet.

Sennheiser AVX-MKE2 mygg + lommesender + kameramottaker

AVX er et digitalt trådløst mikrofonsystem for filmskapere og videojournalister. Systemet er fullstendig selvkonfigurerende og klart til å filme i løpet av få sekunder etter at du slår på utstyret ditt, noe som betyr at det ikke er noe manuelt søk etter frekvenser eller innstilling av inngangsnivå fra mygg eller mus. Denne pakken kommer med den mer profesjonelle MKE2-myggen, med bedre lyd og bygget for å tåle hardere bruk enn ME2.

Lexar SDXC Pro 1667X 2X 128GB 250MB / S UHS-II U3​V60

Trenger du raske minnekort med høy konstant skrivehastighet? da er SD-kort fra Lexar det rette kortet for deg. Lexar 1667X er UHS II, U3 og V60 klassifisert og er designet med en skrivehastighet på opptil 120MB/s for raske serieopptak i høy oppløsning og lange videosekvenser i 1080p full-HD, 3D og 4K. Minnekortet har en lesehastighet på opptil 250MB/s (1667x) som gir rask filoverføring og effektiv arbeidsflyt.

Leveres med

 • Zoom F8n Pro Multi Track Field Recorder
 • Orca OR-272 Audio Bag
 • Sony MDR-7506/1
 • Røde Boompole Pro karbonfiber, 3 m
 • Rød NTG3B Sort
 • Rycote Kit 4 pistolhåndtak + zeppelin + vindpels Rycote Kit 4 pistol håndtak + zeppelin + vindpels
 • Pulse Mikrofonkabel XLR hann - XLR hunn 10 meter
 • 2 x Sennheiser AVX-MKE2 mygg + lommesender + kameramottaker
 • Lexar SDXC Pro 1667X 2X 128GB 250MB / S UHS-II U3​V60
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.