-17%
Zoom H8 Handy recorder
Zoom H8 Handy recorder
Zoom H8 Handy recorder
Zoom H8 Handy recorder
Artikkelnummer: 1048917

Zoom H8 Handy recorder

Bærbar lydopptaker designet for alle dine innspillingsbehov

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Spesialtilpassede apper for film-/lyddesign, musikkinnspilling og podcast
  • Tre grensesnitt for field recording, musikk og podcast
  • Spill inn direkte til SD, SDHC og SDXC kort opptil 512GB
3 490 NOK4 189 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Tolv opptaksspor, utskiftbare mikrofonkapsler og en appdrevet berøringsskjerm

Zoom H8 er utformet for alle opptaksbehov. Spill inn lyden av omgivelsene, musikken eller opprett en podcast. Zoom H8 har en fargeberøringsskjerm som kan tilpasses prosjektene dine med tre appdrevne grensesnittvalg. Zoom H8 leveres med XYH-6-mikrofon. Mikrofonsensoren inneholder to retningsmikrofoner og kan også erstattes med andre lignende Zoom-mikrofoner.

Fordeler

  • Egendefinerte apper for film-/lyddesign, musikkopptak og podcasting
  • Tre forskjellige grensesnitt for feltopptak, musikk og podcast
  • Ta opp direkte til SD-, SDHC- og SDXC-kort på opptil 512 GB
  • Gratis Cubase LE og Steinbergs WaveLab Cast-programvare leveres med nedlastingskode.
  • WaveLab Cast hjelper deg med å fullføre og justere prosjektene dine med en rekke redigerings-, miksings- og finjusteringsverktøy

Podcast-apper, opptak og musikk

Dersom du spiller inn podcast vil du sette pris på på Podcast-appen, som hjelper deg med å lage opptak av høy kvalitet med dine egne sound pads, berøringsskjerm for lydeffekter, bakgrunnsmusikk og mer. Velg mellom 13 kvalitetslyder og last opp egne via et SD-kort. Du kan bruke appen med opptil fire mikrofoner og to sound pads.

Enkle fingerbevegelser lar deg justere lydnivåer, fader og mye mer. Music-appen kan brukes med ti innganger og tolv kanaler, slik at du kan spille inn et helt band samtidig. Du kan enkelt koble Zoom H8 til Zooms Guitar Lab via USB og få tilgang til endeløse mengder forsterkere og effekter. Field-appen kan brukes til å ta opp lyder i miljøet, lage filmlyddesign eller spille inn lyd under en konferanse.

Leveres med

  • Zoom H8 HandyRecorder
  • Zoom XYH-6 Mikrofonkapsel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK