Zoom U44 USB lydkort 4inn/4ut
Zoom U44 USB lydkort 4inn/4ut
Zoom U44 USB lydkort 4inn/4ut
Zoom U44 USB lydkort 4inn/4ut
Zoom U44 USB lydkort 4inn/4ut
Zoom U44 USB lydkort 4inn/4ut
Zoom U44 USB lydkort 4inn/4ut

Zoom U44 USB lydkort 4inn/4ut

U44 USB lydkort 4inn/4ut

1027717
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
1 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Hendig og kompakt lydkort

Zoom U-44 er et hendig og kompakt lydkort som lar deg ta opp eller spille av lyd i studiokvalitet hvor du enn er. Lite nok til å få plass i hånden men har likevel funksjoner du behøver fo rå ta opp til 24-bit/96KHz oppløsning.

  • Fungerer til PC, Mac og iPad
  • To kombinerte mini-jack/XLR-innganger med fantommating
  • Opptak og avspilling i studiokvalitet med oppløsing opp til 24-bit/96/KHz
  • Kompatibel med Zooms utbytbara mikrofonkaplsar
  • Kan brukes i ca 4 timer med to AA-batterier
  • MIDI inn/ut
  • Fire samtidige lydkanaler

Inn- og utganger

U-44 er utstyrt med to kombinerte jack/XLR-innganger med dedikerte volumkontrollhjul og fantommating. Den ene inngange har også en Hi-Z switch for å kople til passive instrumenter som en gitar eller bass. MIDI i/o gjør at du kan kople til MIDI-utstyr som keyboard, synth, controllers og trommemaskiner. Separat TRS- og RCA-utganger gir deg mange muligheter til for eksempel å kople til miksere og monitorer. Det finnes også en hodetelefonutgang med dedikert volumkontroll. U-44 har også S/PDIF

Opptak og avspilling i høy kvalitet

Med inspirasjon fra Zoom H-serien er U-24 utstyrt med mikrofonpreamps med lite støy og høy kvalitet (-119,5dB EIN). Du kan kan også bruke lydkortet som en hodetelefonforsterker i studiokvalitet så du kan lytte på favorittmusikken din i full oppløsning.

Ta opp hvor du vil

U-lydkortene e rlaget for å kunne brukes hvor som helst.
De har et hendig, nytenkende design som er fullspekket med funksjonalitet.

Kompatibilitet

Zoom U-24 fungerer til PC, Mac og iPad. for tilkopling til iPad kreves  Apple iPad Camera Connection Kit eller Lightning-to-USB Camera Adapter, plus 2 AA batterier eller strømforsyning).

Ableton Live 9 Lite inkludert

Ableton Live 9 Lite er inkludert og kan lastes ned kostnadsfritt. Her får du et ferdig opptaksprogram som har alt du behøver for å ta opp musikk på flere spor med en mengde effekter.

 

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.