SDI till HDMI converter HI5

Aja SDI till HDMI converter HI5

306941
5 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
HI5 er en SDI til HDMI omformer. Den håndterer også embedded audio og har i tillegg en analog, ubalansert stereoutgang til lyd.
OBS! Man kan få ulik størrelse på bildet avhengig av hvilken type LCD/ Plasma- skjerm man kobler den til samt hvilken videostandard SDI- signalet har.
Hi5 håndterer følgende format: 525i, 625i, 720p/50/59,94/60 og 1080i/50/59,94/60. Leveres med nettdel.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.