Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LED-belysning D4 D-soft Reporterkit V-mount

Akurat LED-belysning D4 D-soft Reporterkit V-mount

1034671
7 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

D4 D-Soft Bi-Colour LED-panel med V-mount

D4 D-Soft fra Akurat er det minste panelet i Akurat D-Soft serien. Det er et smidig LED-panel med permanent montert diffusor for mykt lys. Panelet er av Bi-colour type, slik at du kan justere fargetemperaturen på LED-belysningen for å matche eksisterende lys.

Fordeler:

  • Mykt lys med permament diffusor
  • Høy lysstyrke
  • Solid design
  • Dimmbar 0-100%
  • Flimmerfri
  • Justerbar fargetemperatur 3100-5650 K
  • CRI Ra≥95

Smidig panel med mykt lys

Størrelsen på panelet i kombinasjon med den innebygde diffusoren gir deg et mykt og fint lys, samtidig som LED-panelet er kraftig. Rammen og chassiset er laget av aluminium, noe som gjør den veldig solid og tilpasset for krevende profesjonell bruk.

Dimmbar og flimmerfri

På baksiden finnes kontrollene for lysstyrke og fargetemperatur, og et tydelig digitalt display viser aktuelle innstillinger. Panelet er dimmbart fra 0-100% i 2&-trinn for og lett kunne matche det eksisterende lyset. D4 er flimmerfri, noe dom gjør at den fungerer bra til alle framerates og også til høyhastightesvideo.

Leveres med:

  • D4 D-Soft LED-belysning
  • V-lock plate

OBS! Leveres uten batteri!

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.