Ångström Studio i9-12900K, 64GB DDR5 RAM, 2TB, GeForce RTX 3080
Ångström Studio i9-12900K, 64GB DDR5 RAM, 2TB, GeForce RTX 3080
Ångström Studio i9-12900K, 64GB DDR5 RAM, 2TB, GeForce RTX 3080
Artikkelnummer: 1057230

Ångström Studio i9-12900K, 64GB DDR5 RAM, 2TB, GeForce RTX 3080

Studio - stasjonær datamaskin utstyrt for videoredigering og SFX

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Intel i9-prosessor
 • 64 GB RAM & 2 TB SSD
 • GeForce RTX 3080 10 GB
54 990 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Studio er en av våre kraftigste datamaskiner. Bygget for å håndtere avanserte bilde-, video- og SFX-prosjekter. Utstyrt med DDR5-minne og 10 Gbit/s nettverkskort for raskest mulig respons og overføring. Hovedkortet har et ekstra PCIe-spor for muligheten til å sette inn et ekstra grafikk- eller skjermkort. Kabinettet er ekstra stort og utstyrt med vannkjøling for effektiv og stillegående kjøling. Oppdag alle fordelene med en spesialbygd PC.

Fordeler

 • GeForce RTX 3080-grafikk – avansert grafikk
 • Ekstra PCIe-spor for et ekstra video- eller grafikkort
 • Hovedkort med DDR5 og 10Gbit / s nettverkskort
 • M.2 SSD med lesehastighet på 7000 MB/s
 • Vannkjøling med display
 • Thunderbolt 4-porter
 • Ekstra stort dempet kabinett
 • WiFi 6E for raskere tilkobling
 • Windows 11 Home uten bloatware

Utnytt kraften til å være kreativ

Studio er bygget for de som ikke vil gå på akkord med ytelsen. Fullastet med Intel Core i9-kraft og maksimal grafikk fra geforce RTX 3080 med 10 GB VRAM. Det åpner opp mulighetene for å kunne jobbe med avanserte prosjekter innen bilde, video og SFX. Studio er den digitale skaperens ultimate arbeidspartner.

Nøye utvalgte komponenter

Hvert komponent er valgt med omhu og tanke uten kompromiss for å fungere optimalt sammen, men også optimalt med programvaren som vi vet at kundene våre elsker. Vi valgte et hovedkort som støtter DDR5-minne for å få minst responstid, 10 Gbit/ s nettverkskort og Thunderbolt 4-porter for sømløs overføring og ekstra PCIe-plass for de skaperne som trenger å utvide med et ekstra video- eller grafikkort. 

Stillegående, kjølig og effektivt

Vi vet at mange av våre kunder jobber med store prosjekter og gjengivelser. Derfor ble kjøling et av våre hovedfokus. Takket være vannkjøling og det ekstra store dempede kabinettet kan du arbeide uforstyrret uten å måtte bekymre deg for potensiell overoppheting.

Samarbeid på en enkel måte

Nettverkskortet med støtte for 10Gbit/s gjør det enkelt for deg som jobber med stor porjekt mot NAS å laste opp og laste ned, samt dele arbeidet ditt. Det er en ekstra fordel for deg som jobber med kolleger et annet sted som samler dine vanlige filer mot en sentral server. Studio leveres med Windows 11 Pro forhåndsinstallert. Et moderne operativsystem uten bloatware.

Komplett garanti

Alle våre spesialbygde datamaskiner leveres med tre års fullstendig garanti på maskinvaren. Garantien vil fortsette å gjelde selv om du velger å bytte ut komponenter i datamaskinen.*

*Gjelder ikke hvis komponenter er skadet av driftsfeil eller programvarefeil.

Leveres med

 • Ångström Studio
 • Strømkabel
 • Inkludert tilbehør som ikke var nødvendig under montering
 • Garantibevis
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.