Nyhet
Ångström Studio i9-13900K, 64GB DDR5 RAM, 2TB, GeForce RTX 4080
Ångström Studio i9-13900K, 64GB DDR5 RAM, 2TB, GeForce RTX 4080
Ångström Studio i9-13900K, 64GB DDR5 RAM, 2TB, GeForce RTX 4080
Artikkelnummer: 1058552

Ångström Studio i9-13900K, 64GB DDR5 RAM, 2TB, GeForce RTX 4080

Studio – kraftig stasjonær PC utstyrt med RTX 4080-grafikk

Nettlager
Forventes på nettlager 2023-02-06
Butikklager:
 • Intel Core i9-prosessor
 • 64GB RAM & 2TB SSD
 • GeForce RTX 4080 16GB
55 990 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Studio er en av våre absolutt kraftigste datamaskiner. Bygget med siste generasjons prosessor og grafikk for å håndtere avanserte bilde-, video- og SFX-prosjekter uten problemer. Utstyrt med DDR5-minne og nettverkskort med 10Gbit/s for raskest mulig respons og overføring. ProArt-hovedkortet fra ASUS har et ekstra PCIe-spor for mulighet for å installere et ekstra grafikk- eller skjermkort. Kabinettet er ekstra stort og utstyrt med vannkjøling for effektiv og stillegående kjøling. Oppdag alle fordelene med en spesialbygd datamaskin.

Fordeler

 • GeForce RTX 4080-grafikk – avansert grafikk
 • 13. generasjon Intel Core i9
 • Ekstra PCIe-spor for et ekstra video- eller grafikkort
 • ProArt hovedkort med DDR5 og 10 Gbit/s nettverkskort
 • M.2 SSD med lesehastighet på 7000 MB/s
 • Vannkjøling med display
 • Thunderbolt 4-porter
 • Ekstra stort lyddempende chassis
 • WiFi 6E for raskere tilkobling
 • Windows 11 Home uten bloatware

Med kraft til å skape

Studio er bygget for deg som ikke vil gå på akkord med ytelsen. Fullastet med kraft fra 13. generasjon Intel Core i9 og nyeste generasjons grafikk fra GeForce RTX 4080 med 16 GB VRAM. Det åpner for mulighetene for å kunne jobbe med avanserte prosjekter innen bilde, video og SFX. Studio er den digitale skaperens ultimate arbeidspartner.

Velg komponenter med omhu

Hver komponent er valgt med omhu og omtanke uten kompromisser for å fungere optimalt sammen, i tillegg til at de fungerer optimalt med programvaren som vi vet at kundene våre elsker. Vi valgte et ProArt hovedkort fra ASUS med støtte for DDR5-minne for å få lavest mulig responstid, 10Gbit/s nettverkskort og Thunderbolt 4-porter for sømløs overføring og ekstra PCIe-spor for de skaperne som trenger å utvide med et ekstra video- eller grafikkort

Siste generasjons grafikk

Studio har blitt utstyrt med siste generasjon grafikk - GeForce RTX 4080. Sammenlignet med forgjengeren RTX 3080 får du mellom to og fire ganger ytelsen, avhengig av oppgaven. Til tross for økt ytelse, trekker den mindre strøm enn forrige generasjon. Det er grafikk du kan stole på!

Stille, kul og effektiv

Vi vet at mange av kundene våre jobber med store prosjekter og gjengivelser. Derfor ble kjøling et av hovedfokusene våre. Takket være vannkjøling og det ekstra store lydabsorberende kabinettet kan du jobbe uforstyrret uten å måtte bekymre deg for potensiell overoppheting.

Jobb enkelt sammen

Nettverkskortet med støtte for 10Gbit/s gjør det enkelt for deg som jobber med store prosjekter til NAS å laste opp og laste ned, samt dele arbeidet ditt. Det er en ekstra fordel for deg som jobber med kollegaer et annet sted som samler dine felles filer mot en sentral server. Studio leveres med Windows 11 Home forhåndsinstallert. En moderne operasjon uten bloatware.

Full garanti

Alle våre spesialbygde datamaskiner leveres med tre års komplett garanti på maskinvaren. Garantien fortsetter å gjelde selv om du velger å bytte ut komponenter i datamaskinen.*

*Gjelder ikke hvis komponenter er skadet av håndteringsfeil eller programvarefeil.

Leveres med

 • Ångström Studio
 • Strømkabel
 • Tilbehør inkludert som ikke var nødvendig under montering
 • Garantibevis
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.