Teenage Engineering

1200x400_banner_10YOP1.jpg

I år er det 10 år siden den første bærbare synthen OP-1 kom i salg, og Teenage Engineering ønsker å feire dette med flere arrangementer. I tillegg til jubileumspris på OP-1, kan du også konkurrere i deres Beat Contest. Lag din egen beat på ett minutt og last opp til en digital plattform og hashtag med #10YOP1 og registrer ditt bidrag på konkurransesiden til Teenage Engineerings Beat Contest Beat Contest innen 21. mai 2021 for å konkurrere om en fin premie. En jury vil velge en vinner som blir presentert 28. mai. Lykke til!

62 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Farge
Kabel-type
Størrelse
Lengde
USB-standard
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.