PO-35 speak

Teenage Engineering PO-35 speak

1046293
  • Mikrofon for stemme-sampling
  • 120 sekunder sample-minne
  • 8 stk ulike stemmespor og effekter
  • Transponering og bytte av skalaer
990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

PO-35 speak
PO MC-3 synk cables - short x3
PVC roll up grey bag
1 388 NOK
PO-35 speak
PVC roll up yellow bag
Audio cable reg 750 mm
1 428 NOK

Dette er en liten og bærbar synth med lyd i studiokvalitet. Her får du muligheten til å lage musikk uansett hvor du er, og samtidig en kontroll som er kompatibel med annet musikkutstyr. Det finnes flere modeller å velge mellom hvor hver enhet har sine egenskaper og lydløkker. De er alle kompatible med hverandre – bruk individuelt eller start ditt eget lommeband!

PO-35 speak

Vokal synth og sequenzer med innebygd mikrofon for 8 forskjellige stemmespor

Fordeler

  • Mikrofon for stemmesampling
  • 120 sekunder sampleminne
  • 8 forskjellige talespor og effekter
  • Transponering og bytte av skala

Koble til hodetelefoner eller lydsystem

Bruk pocket operatoren direkte takket være den innebygde høyttaleren, eller koble den til hodetelefonene for å høre musikken i detalj. Hvis du vil koble den til høyttalersystemet eller lydsystemet i klubben, er det like bra.

Når design oppfyller kvalitet

En pocket operator er designet på et kretskort kombinert med flere komponenter av høy kvalitet. Komponentene plasseres under en LCD-skjerm for beskyttelse, og samtidig fungerer skjermen som en høyttalerboks. Tanken bak enheten er at den skal være kompakt og holdbar i sin design.

Leveres med

  • PO-35 speak
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.