Apple iPad 10.2" (9th Gen), 64GB, WiFi + Cellular, Space Grey (2021)
Artikkelnummer: 1052896

Apple iPad 10.2" (9th Gen), 64GB, WiFi + Cellular, Space Grey (2021)

Kraftig. Enkel å bruke. Allsidig.

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • 10,2-tommers Retina-skjerm med True Tone
 • A13 Bionic Chip og 64 GB SSD
 • Plass til SIM-kort
6 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

iPad 10.2 ”(2021) er oppdatert med A13 Bionic-brikke og et frontkamera med ultravidvinkel og funksjonen "Sentrert". Den er utviklet for deg som ønsker en rimelig og kraftig iPad som er enkel å bruke og fungerer til det meste i hverdagen.

Fordeler

 • 10,2” detaljert og fargerik Retina-skjerm
 • iPadOS 15 for en kraftigere og mer produktiv iPad
 • A13 Bionic-brikke som lar deg redigere filmer
 • Opptil 10 timers batterilevetid
 • 12 MP frontkamera og 8 MP frontkamera
 • Touch ID for økt sikkerhet
 • Tynn og slitesterk med hus laget av 100 % resirkulert aluminium
 • Kan brukes med Smart Keyboard og Apple Pencil (tilbehør)

Strøm til nesten alt

A13 Bionic-brikken gjør alt fra meldinger til å surfe på nettet raskere. Du kan enkelt bruke flere apper samtidig og med opptil 20 prosent raskere grafikkprosessor får du en høy grafikkytelse for video og spill. iPad 10.2” (2021) har også en batterilevetid som varer hele dagen og gjør den klar for alle planene dine.

Vis frem ideene dine

iPad 10.2 ”(2021) har en detaljert og fargerik Retina-skjerm på 10,2 tommer. Den er perfekt for å se filmer, jobbe med et prosjekt eller tegne et mesterverk. Den har også True Tone som tilpasser skjermen til fargetemperaturen i rommet slik at den er behagelig for øynene dine uansett lys

Film, rediger og del

Med det ultrabrede 12 MP-frontkameraet får du enda bedre bildekvalitet for selfies og gruppebilder. Den har også «Centered»-funksjonen som automatisk sørger for at du er midt i bildet. På baksiden finner du et 8MP vidvinkelkamera som gir en bred fargegjengivelse i bildene og videoene dine. Med kameraet på baksiden skanner du også dokumenter og opplever AR-apper.

Beveg deg grenseløst

Last ned filer, strøm filmer og delta i videochatter med kolleger uansett hvor du er. iPad 10.2 ”(2021) hr rask wifi slik at du kan være tilkoblet hjemme, på jobb og på skolen – uansett hvor du er med iPaden.

iPadOS 15 og tilbehør for økt brukervennlighet

iPad er installert med iPadOS 15 som har en rekke funksjoner tilpasset for en iPad. Du finner blant annet direkte multitasking som gir en rask opplevelse når du bruker flere programmer samtidig, du får en type hjemmekrem og når du surfer er grensesnittet det samme som på en stasjonær datamaskin. Den støtter også bruk av tilbehør som Apple Pencil og Smart Keyboard, som gir deg en morsommere og mer produktiv arbeidsflyt.

Leveres med

 • Apple iPad 10,2" (9th Gen), 64GB, WiFi + Cellular (2021)
 • USB-C til Lightning-kabel
 • 20W USB-C strømadapter

MERK! Apple Pencil og Smart Keyboard er ikke inkludert.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.