Apple iPad mini 8.3" (2021) 64GB, WiFi, Space Grey
Artikkelnummer: 1052865

Apple iPad mini 8.3" (2021) 64GB, WiFi, Space Grey

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 8,3-tommers Liquid Retina-skjerm med True Tone
 • Kompatibel med Apple Pencil (Gen 2)
 • Touch-ID innebygd i av/på-knappen
6 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Med den nye iPad mini (2021) får du hele magien til iPad, men i miniformat. Nyt en heldekkende 8,3-tommers Liquid Retina-skjerm med True Tone, kraftig A15 Bionic-chip, batteri som varer hele dagen, og Apple Pencil-støtte som lar kreativiteten flyte. Du får et ekstra kraftig nettbrett som er ekstra bærbart, lite nok til å passe i en hånd, men stort nok til å la store ideer bli skapt på det.

Fordeler

 • 8,3" Liquid Retina-skjerm med True Tone
 • A15 Bionic chip
 • Neural Engine maskinlæring
 • Femkjerners GPU
 • 12 MP frontkamera og 12 MP vidvinkelkamera bak
 • P3 fargeområde og lysstyrke på 500 nits
 • Kompatibel med Apple Pencil (Gen 2)
 • Touch ID innebygd i av/på-knappen
 • Wifi 6
 • Allsidig USB-C-port

Liten, men kraftig iPad

Den nye A15 Bionic-chipen gjør iPad mini like kraftig som den er lett. Brikken gir kraft til alt, enten du raskt går gjennom innboksen eller redigerer bilder i Photoshop. Bruk avanserte apper, lag fantastiske bilder og gi liv til de kreative prosjektene dine uansett hvor du er. Du får opptil 40 prosent raskere prosessorytelse, og takket være Apple Neural Engine opptil dobbelt så rask maskinlæring. Den lar deg komme deg gjennom arbeidsdagen, studioøkten eller hva du vil med lynets hastighet.

Med opptil 80 prosent raskere grafikk på iPad mini, kan du virkelig la deg fordype deg i det du gjør. Mal en akvarell med realistiske pensler, opplev uvirkelig god AR og spill grafikktunge spill.

Apple iPad mini er liten, men kraftig

Heldekkende skjerm

IPad mini er nøye designet for å være en ekte skjønnhet. Den har et helt nytt kabinett med en ny fulldekkende skjerm, tynne kanter og elegant avrundede hjørner. Den 8,3-tommers Liquid Retina-skjermen har True Tone, stort fargespekter (P3) og ultralav gjenspeiling, slik at teksten er skarp og fargene levende, uansett hvor du er.

Støtte for Apple Pencil

La ideene flyte og bryte seg fri med kreativitet når det gjelder deg. Takket være støtte for Apple Pencil (2. generasjon) kan du tegne, ta notater og skrive som med en vanlig penn direkte på skjermen. Apple Pencil er magnetisk festet til siden av iPad mini, slik at pennen alltid er tilgjengelig for spontane skisser eller brainstorming.

iPad mini (2021) støtter Apple Pencil andre generasjon

Gjør hverdagen din enklere

iPad mini har et batteri som varer hele dagen og er alltid klar for enhver oppgave og prosjekt. Fortsett å jobbe, skape og spille uten å miste momentum. Koble til og lad med den allsidige USB-C-porten som støtter både lading og DisplayPort. Koble til tilbehør for å lage musikk, administrere virksomheten din og more.

Med superrask WiFi 6, den raskeste WiFi tilgjengelig, kan du laste ned filer, streame filmer og holde kontakten med vennene dine uten forsinkelse.

Touch ID er innebygd i toppknappen for raskt, enkel og sikker autentisering. Bruk fingeravtrykket ditt til å låse opp iPad eller raskt og enkelt foreta en betaling.

Leveres med

 • Apple iPad mini, WiFi
 • USB-C ladekabel
 • 20W USB-c strømadapter
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen