Kampanje
Apple iPhone 11 mobile vlog & streaming kit RGB
Apple iPhone 11 mobile vlog & streaming kit RGB
Apple iPhone 11 mobile vlog & streaming kit RGB
Apple iPhone 11 mobile vlog & streaming kit RGB
Apple iPhone 11 mobile vlog & streaming kit RGB

Apple iPhone 11 mobile vlog & streaming kit RGB

iPhone 11-pakke med stativ og RGB-lampe - lag videoer til TikTok

1055213
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
 • Komplett pakke - perfekt for TikTok
 • iPhone 11 64 GB
 • Lett og stabilt stativ
 • Holder for mobil, kan festes til stativet eller holdes med to hender
 • RGB LED-lampe med forskjellige farger
6 490 NOK6 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

SP 40 årFeir med oss!

Vi feirer 40 år med teknologi – hold utkikk etter nye tilbud! Begrenset antall og maks ett produkteksemplar per kunde gjelder.
Les mer

Verdipakke

iPhone 11 mobile vlog & streaming kit RGB
Portable chroma keying background kit 150x200cm
Microphone ALM-1 Lavalier
7 699 NOK8 349 NOK
iPhone 11 mobile vlog & streaming kit RGB
ME 2 lavalier microphone
i-Light Mini Magnetic RGB Wand
8 014 NOK8 514 NOK

Lag flotte videoer for TikTok og øk sjansene dine for å bli viral. Med denne komplette pakken med iPhone 11, stativ, mobilholder og RGB-lampe er du klar til å filme den siste trenden. Den medfølgende bærbare RGB-lampen gjør at videoene dine ser mer interessante og profesjonelle ut. Monter lampen på mobilholderen eller plasser den fritt i rommet for å skape gripende effekter.

Fordeler

 • Komplett pakke spesielt utviklet med tanke på TikTok
 • iPhone 11 filmer videoer av høy kvalitet
 • Enkelt stativ å ta med overalt
 • Mobilholder som kan monteres eller holdes med to hender
 • LED RGB-lampe som gir dramatisk effekt
 • Lampen kan monteres på holderen eller plasseres fritt

iPhone 11 64GB

iPhone 11 har en 6,1" full-dekning Liquid Retina HD-skjerm med Multi-Touch og ips-teknologi for maksimal brukeropplevelse. Et dobbeltkamerasystem med ultravidvinkel og vidvinkel hjelper deg med å fange flere av dine betydningsfulle øyeblikk. Ta bilder i 4K opp til 60 bilder per sekund med kontinuerlig autofokus for alltid å få skarpe og flotte videoer Med iOS kan du redigere videoene dine slik du redigerer bildene dine, forbedre, rotere og beskjære til dine egne ideer.

Benro stativkit T880EX

Lett og solid stativ som kan bæres hvor som helst. Arbeidshøyden er mellom 46 og 145 cm. Fungerer bra for både fotografering og filming. Bytt raskt og enkelt mellom horisontal og portrettmodus. Bena justeres enkelt med trykknapper.

iOgrapher Multiholder for smarttelefoner

Monter din smarttelefon enkelt på et stativ for å filme og fotografere stabilt. Monter tilbehør som mikrofon eller LED-lampe direkte på holderen. Håndgrep for å stabilt kunne filme eller ta bilder med begge hender om ønskelig. Kompatibel med de fleste telefoner.

Ulanzi LED-belysning med RGB

Lett og hendig lampe som passer i lommen. Hold den i hånden eller monter den på et stativ. Bruk lampen til å lyse opp ansiktet ditt når du filmer og tar bilder eller farger deg selv eller bakgrunnen din. Velg mellom ulike farger eller vanlig hvitt lys. Lampen lades via USB-C og når full lading på to timer.

Leveres med

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.