Apple iPhone 14 Pro Max 512GB Gold
Apple iPhone 14 Pro Max 512GB Gold
Apple iPhone 14 Pro Max 512GB Gold
Apple iPhone 14 Pro Max 512GB Gold
Apple iPhone 14 Pro Max 512GB Gold
Artikkelnummer: 1057305

Apple iPhone 14 Pro Max 512GB Gold

iPhone 14 Pro Max – Helt Pro

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • FORHÅNDSBESTILL FRA 9 SEPTEMBER KL 14:00
 • 6.7 Super Retina XDR-skjerm med 120Hz
 • Trippelkamerasystem med makromodus og 3x optisk zoom

Velg farge

19 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Opplev en magisk ny måte å bruke iPhone på. Dette er iPhone 14 Pro Max. Oppdag de spennende nye funksjonene og kanskje den viktigste funksjonen i en iPhone noensinne – krasjdeteksjon. Skjermen dekker mer av fronten enn noen gang og er nå opptil dobbelt så lyssterk i sollys. Nå kan du alltid se hva som skjer på skjermen uten å trykke på den. Det allerede profesjonelle kamerasystemet blir kolossalt mer profesjonelt med det høyoppløselige 48 MP hovedkameraet. Med opptil fire ganger høyere oppløsning vil selv de beskårne bildene dine være klarere enn noen gang. Alt drevet av A16 Bionic – den ultimate smarttelefonbrikken.

Fordeler

 • 6,7” Super Retina XDR OLED-skjerm
 • Opptil 2000 nits og 120 Hz
 • A16 Bionic
 • Ceramic Shield - laget for å vare
 • Always On Display
 • Krasjdeteksjon
 • 48 MP hovedkamera
 • Tele og ultravidvinkel
 • Film i 4K med 24 bilder/s
 • Innebygd bildestabilisering
 • Opptil 29 timers batterilevetid

Det profesjonelle kamerasystemet blir mye mer profesjonelt

iPhone 14 Pro Max kommer utstyrt med det splitter nye hovedkameraet som har 48MP og en avansert sensor med firedoble piksler. Den gir deg opptil fire ganger høyere oppløsning, slik at selv de beskårne bildene dine blir virkelig skarpe. Hovedkameraet har fått en 65 % større sensor, som gir deg mange flere detaljer selv i svært lite lys. Teleobjektivet fanger også opp dobbelt så mye lys. Ultravidvinkelobjektivet yter opptil tre ganger bedre i dårlig lys og tar skarpere og klarere makrobilder. Selv selfie-kameraet yter bedre i dårlig lys og med autofokus kan du alltid fange deg selv fra den beste vinkelen. Film profesjonelle opptak i 4K-oppløsning med 24 bilder/s. Juster dybdeeffekten i etterkant slik at du alltid fanger riktig fokus.

En helt genial skjerm

iPhones Super Retina XDR-skjerm er nå høyere enn noensinne. Med opptil 2000 nits blir den dobbelt så sterk i sollys. Skjermen er nå også på hele tiden slik at du ikke trenger å trykke på den for å holde oversikt. Til tross for disse nye funksjonene har iPhone 14 Pro Max en imponerende batterilevetid på opptil 23 timer. Med 120Hz følger du alltid med på spillene. Oppdateringsfrekvensen gjør at spillene føles mer flytende og gir deg en bedre spillopplevelse.

Dynamic Island – en ekte Apple-innovasjon

Dynamic Island samhandler med maskinvare og programvare på en ny og innovativ måte. Se musikk, FaceTime og mer boble opp uten å forlate det du holder på med. En helt ny åpenbaring fra Apple.

Den livreddende funksjonen

iPhone 14 Pro Max kommer med kanskje den viktigste funksjonen i selskapets historie – krasjdeteksjon. Med unike sensorer kan smarttelefonen din oppdage om du har vært involvert i en alvorlig bilulykke, ringe 112 og varsle nødkontaktene dine. Det kan utgjøre forskjellen mellom liv og død.

Leveres med

 • iPhone 14 Pro Max 512 GB
 • Ladekabel USB-C til Lightning
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.