Apple iPhone 15 128GB Black
Apple iPhone 15 128GB Black
Artikkelnummer: 1060722

Apple iPhone 15 128GB Black

iPhone 15 – store krefter i sving

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 6,1'' Super Retina XDR-skjerm
 • 48 MP kamera med superhøy oppløsning
 • Lader med USB-C

Velg farge

10 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ta en nærmere titt på iPhone 15. Den har et elegant design med en tonet glassbakside som gir en matt finish og tekstur. Kantene er mer avrundede og takket være aluminium av romfartskvalitet er den utrolig robust. Kameraet er oppdatert for å fange alle livets øyeblikk på en enklere måte i høy oppløsning. Utstyrt med den kraftige og velprøvde A16-brikken og med USB-C-kontakt, tar iPhone 15 et stort skritt fremover.

Fordeler

 • Ny elegant design laget i 75 % resirkulert aluminium
 • A16-brikke – 40 % raskere enn iPhone 12
 • Hovedkamera med fire ganger høyere oppløsning
 • Flytt fokus selv etter at bildet er tatt
 • Mer detaljerte bilder selv i miljøer med dårligere belysning
 • Dynamic Island – hold styr på hva som skjer
 • Tilkobling med USB-C
 • Opptil 20 timer med videoavspilling

A16 – en velprøvd kraftpakke

Inne i iPhone 15 finner du den kraftige A16-brikken. Det gjør alle avanserte funksjoner mulig. Den gjør alle funksjonene til kameraet enda raskere, slik at du alltid er klar til å ta flotte portretter, og den opprettholder jevn ytelse i grafikkintensive spill. Til tross for høy ytelse er brikken utrolig strømeffektiv og gir deg opptil 20 timer med videoavspilling på en enkelt lading.

Ta bildene dine til fantastiske høyder

iPhone 15 har et helt nytt hovedkamera med 48 MP. Det gir deg fire ganger høyere oppløsning enn før. Dette betyr at du får en fantastisk detaljgjengivelse i hvert bilde. Sørg for at portrettbildene dine alltid blir slik du har tenkt. Du kan velge å flytte fokuset etterpå – enkelt som en plett. Du trenger heller ikke huske å bytte til portrettmodus hver gang. iPhone 15 oppdager automatisk når du tar et bilde av en person eller et dyr og gir deg muligheten til å legge til den uskarpe bakgrunnen etterpå.

Farge tvers gjennom

iPhone 15 er tilgjengelig i fem vakre farger slik at du kan velge den som passer deg og din personlighet best. Fargen er innebygd i glasset som deretter poleres og etses for å oppnå den matte og teksturerte finishen. Kantene har fått et mer avrundet design for å ligge enda bedre i hånden. Den er laget av 75 % resirkulert aluminium som gjør den utrolig robust og slitesterk.

iPhone 15-utvalg

Dynamic Island – fordi ting dukker opp

Dynamic Island gjør varslene dine sømløst integrert med frontkameraet. Den holder deg oppdatert når noe viktig skjer, og du kan enkelt spole tilbake en podcast eller raskt sjekke batterinivået til AirPods. Du kan også få informasjon om flere ting samtidig. Dette lar deg se varsler mens du holder et øye med tidtakeren. Trykk og hold for å forstørre varslene eller for å åpne den tilsvarende appen.

Praktisk med USB-C

iPhone 15 lader via USB-C. Dette lar deg bruke den samme kabelen til din iPhone som du allerede bruker til iPad og Macbook. Du kan også bruke iPhone til å lade Apple Watch eller AirPods. Ikke flere kabelfloker!

Leveres med

 • iPhone 15
 • USB-C til USB-C-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen