Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 1TB SSD and Cherry keyboard
Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 1TB SSD and Cherry keyboard
Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 1TB SSD and Cherry keyboard
Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 1TB SSD and Cherry keyboard
Artikkelnummer: 1056319

Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 1TB SSD and Cherry keyboard

Mac Mini M1 med Mac-tilpasset tastatur fra Cherry

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Mac Mini M1, 16 GB RAM og 1 TB SSD
  • Neural Engine maskinlæring
  • Cherry KC 6000 Slim tastatur for Mac
16 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Pakke med Mac Mini og Cherry-tastatur for Mac. Mac Mini med M1 er et godt valg av datamaskin for deg som skaper og gir deg kraften til å lage. Cherry KC 6000 Slim er et tastatur utviklet spesielt for Mac.

Ikke glem! Kjøp en skjerm og en mus som passer deg og dine behov. Vi har listet våre favoritter under "Passende tilbehør".

Fordeler

  • Gjør hjemmekontoret til en kraftig arbeidsstasjon
  • Apple M1-systembrikke spesielt utviklet for Mac
  • Neural Engine maskinlæring
  • MacOS for et raskere system

M1-systembrikke spesielt utviklet for Mac

M1 er en åttekjerners GPU og er den mest avanserte GPU-en Apple noensinne har bygget. Med den får Mac mini rask grafikkytelse som er seks ganger bedre enn før. En kompakt datamaskin med ekstrem ytelse.

MacOS for et raskere system

Mac mini vekkes fra hvile nesten umiddelbart, og det daglige arbeidet ditt går mye raskere – som å bla gjennom bilder og surfe på Safari. Mens appene som jobber hardest får all den kraften de trenger.

Gjør hjemmekontoret til en kraftig arbeidsstasjon

Mac mini gjør skrivebordet til en kraftig arbeidsstasjon. Koble til et tastatur, en mus og opptil to skjermer, og du er klar for utfordringene dagen har å tilby!

Tastatur med stilig design for Mac

Cherry KC 6000 er et stilig og tynt tastatur tilpasset Mac. Tastaturet er mekanisk men samtidig stillegående, du kan enkelt skrive lange tekster uten å bli forstyrret av noen lyd fra tastene. Det kompakte designet med metallrammen og de hvite knappene gjør dette til et veldig stilig tastatur med mange Mac-spesifikke funksjoner som gjør hverdagen enklere. Tastaturet er laget av metall og er tyngre enn de fleste tastaturer, men har høy kvalitetsfølelse. Vekten sammen med gummiføttene holder tastaturet på plass og glir ikke på skrivebordet.

Leveres med

  • Mac mini M1
  • Strømledning
  • Cherry KC 6000 Slim Keyboard for Mac, Silver
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.