Apple MacBook Air 13", M2 8-core CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, 10-core GPU, Space Grey
Apple MacBook Air 13", M2 8-core CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, 10-core GPU, Space Grey
Artikkelnummer: 1058852

Apple MacBook Air 13", M2 8-core CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, 10-core GPU, Space Grey

MacBook Air 13,6" – Gjør alt. Enkelt.

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 8-kjerners Apple M2
 • 16GB RAM & 512GB SSD
 • 100 % resirkulert aluminium
22 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

MacBook Air med M2-brikke veier bare 1,24 kg og er 1,13 cm tynn, men er fullpakket med kraft. Arbeid, lek og skap egentlig hva som helst – hvor som helst. Rediger video opptil 1,4 ganger raskere enn den forrige M1-brikken og opptil 15 ganger raskere hvis du bytter fra en Intel-basert MacBook Air. Takket være ProRes kan du redigere materiale selv i 8K. Skjermen er lysere og har flere farger enn tidligere generasjoner. Det gjør bildene og videoene dine klarere og mer fargerike med rik kontrast og klare detaljer. Alt dette uten å gå på bekostning av batterilevetiden på 18 timer. Mulighet for hurtiglading med 67W AC-adapter som gir deg 50 % lading på ca 30 minutter. Opplev MacBook Air. Mindre å bære, mer å elske.

Fordeler

 • M2-brikke med 8 kjerners prosessor
 • MagSafe 3
 • Vifteløs design
 • FaceTime HD-kamera med 1080p
 • Fire høyttalere med støtte for Dolby Atmos
 • Tilgjengelig i fire stilige finisher
 • Touch ID med støtte for Apple Pay
 • To Thunderbolt 4-porter
 • Laget i 100% resirkulert aluminium

M2 – neste generasjon Apple Silicon

M2 er andre generasjon Apple Silicon og bygger på 5-nanometer teknologi. Den har over 20 milliarder transistorer som er 25 % mer enn M1. Den gir deg opptil 18 % raskere prosessorkraft og 35 % bedre grafikk samtidig som den trekker mindre strøm. Det gir deg mulighet til å skape enda mer, og multitasking er nå enda mer sømløs. Fordi M2 trekker mindre strøm til tross for kraftig ytelse, har MacBook Air en vifteløs design. Det betyr at den er stille, uansett hvor intensive oppgavene er.

13,6" Liquid Retina

Sammenlignet med tidligere generasjoner har skjermen en enda tynnere ramme, som gir en større skjerm på samme overflate. Liquid Retina-skjermen har en lysstyrke på 500 nits og over 1 milliard farger i henhold til Display P3-fargerommet. True Tone-teknologien gjør at lysstyrken og fargetonen tilpasser seg miljøet du sitter i slik at du alltid har en behagelig opplevelse for øynene. Bildene og videoene dine vil være klare og fargerike med rik kontrast og klare detaljer

MagSafe er tilbake

MagSafe, Apples unike lader med magnetfunksjon, er tilbake. Den er enkel å feste og ta av, noe som minimerer risikoen for at datamaskinen ved et uhell faller i gulvet hvis noen snubler over kabelen. Den frigjør også begge Thunderbolt 4-portene og kan brukes mens du lader datamaskinen. MacBook Air er også utstyrt med en hodetelefonkontakt som kan håndtere hodetelefoner med høy impedans.

FaceTime HD-kamera

Videomøter har aldri hatt en mer sentral rolle i livene våre. MacBook Air er nå utstyrt med et 1080p-kamera og har en rekke med tre mikrofoner. Bildekvaliteten er markant bedre, selv i lite lys, sammenlignet med tidligere generasjoner. Den har fire innebygde høyttalere som gir et stort lydbilde og støtter også Dolby Atmos.

Fire stilige finisher

Uttrykk din personlige stil med fargen på MacBook Air. Velg mellom fire stilige finisher med matchende ladekabel. Classic Space Grey og Silver får selskap av de nye Midnight og Star Shine. Midnight er en mørkere grå med en blå undertone og Starlight er en lys champagnefarge.

Designet med jorden i tankene

MacBook Air er utformet med tanke på miljøet i alle trinn av produksjonen. Chassiset er laget av 100 % resirkulert aluminium og 90 % resirkulert stål i batteriskuffen. Selv emballasjen er laget av resirkulerte og hovedsakelig nedbrytbare materialer.

Leveres med

 • MacBook Air 13,6" (2022) - M2
 • Strømkabel 2m USB-C til MagSafe 3
 • 35W USB-C strømadapter
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen