Apple MacBook Pro 13'' M1, 16GB RAM, 1TB SSD Space Grey
Apple MacBook Pro 13'' M1, 16GB RAM, 1TB SSD Space Grey
Apple MacBook Pro 13'' M1, 16GB RAM, 1TB SSD Space Grey
Apple MacBook Pro 13'' M1, 16GB RAM, 1TB SSD Space Grey
Artikkelnummer: 1051160

Apple MacBook Pro 13'' M1, 16GB RAM, 1TB SSD Space Grey

MacBook Pro 13'' M1, 16GB RAM, 1TB SSD Space Grey

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
 • 8-kjerner Apple M1
 • 16GB RAM & 1TB SSD
 • Touch-ID for økt sikkerhet
22 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bærbar datamaskin med høy hastighet og kraft takket være Apples M1-chip som gjør at den har opptil 2,8 ganger raskere prosessor og opptil fem ganger raskere grafikk. I tillegg er den utstyrt med en avansert Neural Engine for raskere maskinlæring. Med opptil 20 timers batterilevetid er det den perfekte laptopen for deg som ønsker full ytelse uansett hvor du er.

Fordeler

 • Profesjonell ytelse uansett hvor du er
 • Apple M1-systembrikke spesielt utviklet for Mac
 • Neural Engine maskinlæring
 • Touch ID for økt sikkerhet
 • Aktiv kjøling som bevarer ytelsen
 • MacOS for et raskere system
 • Videosamtaler og lyd med høy kvalitet

M1-chip spesielt utviklet for Mac

Apples M1-chip integrerer en åttekjerners prosessor, en åttekjerners grafikkprosessor, Neutral Engine I/O og mer i én enkelt brikke. Den er bygget med 16 milliarder transistorer, og har utrolig ytelse, tilpasset teknologi og effektivt strømforbruk.

Neural Engine maskinlæring

Maskinlæring betyr at du får automatisert videoanalyse, talegjenkjenning, bildebehandling og mer, noe som gjør at alt går mye raskere. M1-brikken har en 16-kjerners neural motor som gir opptil 11 ganger raskere maskinlæring.

Retina-skjerm for veldig god bildekvalitet

Retina-skjermen lar deg få realistiske og detaljerte bilder der selv teksten er skarp og tydelig. Den har en lys LED bakgrunnsbelysning på 500 nits som gir dyp svarthet og klare hvite nyanser. Takket være P3-fargeserien får du levende farger, og True Tone-teknologien justerer automatisk hvitbalansen til omgivelseslyset – noe som gir alle bildene naturlig lys.

Videosamtaler av høy kvalitet

M1-brikken bruker bildesignalet i HD-kameraet optimalt, noe som løfter bildekvaliteten under videosamtaler. Dette gjør at du kan få flere detaljer i både skygger og høydepunkter. De tre mikrofonene har studiokvalitet med mindre støy og får alle til å høre deg høyt og tydelig under en samtale, et møte eller hvis du spiller inn en podcast.

Flere raske tilkoblinger

Wifi 6 er neste generasjon av Wifi og er ikke bare raskere, det sikrer også at MacBook Pro alltid fungerer, selv om flere og flere mennesker kobler til nettverket. Datamaskinen har også to Thunderbolt / USB 4 som har høy båndbredde og allsidighet. Med dem kan du overføre data, laste inn, koble til en skjerm, spille av video – i én port.

Leveres med

 • MacBook Pro 13" M1
 • USB-C ladekabel
 • 61 W USB-C strømadapter
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.