Apple Magic Trackpad (2021)
Apple Magic Trackpad (2021)
Apple Magic Trackpad (2021)
Apple Magic Trackpad (2021)
Artikkelnummer: 1054008

Apple Magic Trackpad (2021)

Magic Trackpad – hvit

Nettlager
Bestillingsvare
Butikklager:
  • Kobles til trådløst via Bluetooth
  • Oppladbart batteri
  • Støtte for alle Multi-Touch-bevegelser

Velg farge

0 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Magic Trackpad er et trådløst og oppladbart musealternativ. Støtte for alle Apples Multi-Touch-bevegelser og Force Touch, selv på stasjonære datamaskiner. Føl forskjellen og kontrollen i selv de letteste trykk og forbedre arbeidsflyten din med forskjellige bevegelser. Magic Trackpad har en stor og behagelig overflate som gjør den enkel å jobbe med. Magic Trackpad kobles automatisk sammen med Mac-en din, slik at du kan begynne å jobbe med en gang. Få opptil en måneds batterilevetid med full lading. Ladekabelen kobles enkelt til med USB og har et vevd ytre som gjør den mer holdbar.

Leveres med

  • Magic Trackpad
  • USB-C til USB-A-kabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.