Penn for iPad Pro

Apple Penn for iPad Pro

1023464
  • Lades enkelt via Lightning-kontakt som kobles til din iPad Pro
  • Pennen lar deg være kreativ når du jobber
  • På en full lading kan pennen brukes aktivt i 12 timer
1 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Apple penn for iPad Pro
Apple Pencil gjør at du får bedre presisjon og kan bruke Multi-Touch på flere måter. Pennen er rask og enkel å bruke. Når du bruker pennen på din iPad Pro skanner Multi-Touch-systemet signalet fra pennen dobbelt så raskt som når du bruker fingeren. Pennen lar deg være kreativ når du jobber. Sensoren i pennen leser hvor hardt du trykker, desto hardere du trykker jo tykkere linjer får du. Dessuten har den to hellingsensorer som regner ut hvilken vinkel du holder pennen, slik at du kan tegne skygger akkurat som om du brukte en blyant.

Pennen lades enkelt via Lightning-kontakt som kobles til din iPad Pro. På en full ladning kan pennen brukes aktivt i 12 timer, og du kan lade den for 30 minutters bruk på bare 15 sekunder.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.