Apple TV 4K 64GB (2021)
Apple TV 4K 64GB (2021)
Apple TV 4K 64GB (2021)
Artikkelnummer: 1051419

Apple TV 4K 64GB (2021)

Apple TV 4K 64 GB

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
  • A12 Bionic chip
  • Dolby Atomos-lyd
  • Siri-fjernkontroll (gen 2)
2 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Apple TV 4K (Gen 2) leverer en høy 4K HDR-bildefrekvens som gir et mykt og skarpt bilde. Sammen med Dolby Atomos-lyd får du en seeropplevelse i verdensklasse. Se 4K-innhold fra populære strømmetjenester eller ditt eget innhold og opplev medier i høy oppløsning med fantastisk fargegjengivelse. Siri Remote (2 Gen.) har en ny berøringskompatibel styreflate og en ytre scroll-ring, noe som gjør det enkelt å navigere i menyer, spillelister og apper som Apple TV+, Netflix eller YouTube.

4K HDR-kvalitet

4K gir et skarpere og klarere bilde, da det er 4 ganger høyere oppløsning mot tradisjonell HD. HDR (High Dynamic Range) gir større fargegjengivelse, bedre svarthet, flere toner og høyere kontrast for maksimal bilde- og videoopplevelse. Apple TV 4K er utstyrt med A12-chip som gjør enheten kraftig for å spille av filmer, apper og spill med høy oppløsning.

Leveres med

  • Apple TV 4K (Gen 2)
  • Siri Remote (Gen 2)
  • Strømledning
  • Lightning til USB-kabel

OBS! Ikke glem å kjøpe HDMI-kabel.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen