Apple Watch Series 9 GPS 41mm Starlight Aluminium Case with Starlight Sport Band - S/M
Apple Watch Series 9 GPS 41mm Starlight Aluminium Case with Starlight Sport Band - S/M
Artikkelnummer: 1060737

Apple Watch Series 9 GPS 41mm Starlight Aluminium Case with Starlight Sport Band - S/M

Apple Watch Series 9 – smartere, lysere, kraftigere

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Dobbelt så lyssterk skjerm
 • Kontroller klokken med håndbevegelser
 • Karbonnøytral modell

Velg farge

5 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Apple Watch Series 9 introduserer den kraftigste brikken noensinne i en Apple Watch. Den er fullastet med nye funksjoner, og du kan til og med på magisk vis bruke klokken uten å berøre den. Skjermen er dobbelt så lyssterk som forgjengeren og er en perfekt partner i hverdagen. Apple Watch Series 9 er også Apples første karbonnøytrale produkt og et stort skritt i retning av å bli helt karbonnøytralt innen 2030.

Fordeler

 • Apples første karbonnøytrale modell
 • Den mest lyssterke skjermen til dags dato – 2000cd/m2
 • Utvidet og mer nøyaktig sporing av sykling og fotturer
 • Økt ytelse og hastighet
 • Dobbelttrykk – kontroller Apple Watch uten å berøre skjermen
 • Bedre presisjon ved iPhone-søk

Et stort skritt fremover

S9-brikken er spesielt utviklet for Apple Watch Series 9 og gjør den raskere, mer kapabel og mer intuitiv. Den lærer ting dobbelt så raskt som Series 8 og muliggjør en rekke nye innovasjoner.

En magisk fingerspissfølelse

Bevegelser gjør det enklere å bruke Apple Watch. Du bruker tommelen og pekefingeren til å dobbelttrykke og svare på anrop, åpne et varsel, spille av og sette musikk på pause og mye mer. Det gjør det enklere enn noen gang å bruke Apple Watch, selv når du er opptatt.

Et strålende gjennombrudd

Apple Watch Series 9 har en dobbelt så lyssterk skjerm sammenlignet med forgjengeren. Den gir en maksimal lysstyrke på 2000cd/m2 som gjør det enkelt å lese skjermen selv i direkte sollys. Skjermen er også bedre tilpasset lite lys da den kan dimmes til kun 1 cd/m2.

Presisjonssøk

Hvis du har en tendens til å sette iPhone på steder du ikke husker, er Apple Watch den perfekte hjelperen. Takket være den nye generasjonsbrikken kan du nå se etter din iPhone med enda mer presisjon. Du får indikasjon på avstandsretning direkte i klokken og også haptisk tilbakemelding og lyd for å lette videre.

Et betydelig steg mot 2030

Takket være pågående innovasjoner innen materialer, ren energi og lavkarbonfrakt, kunne Apple Watch Series 9 bli Apples første karbonnøytrale produkt. Det er et stort skritt mot Apples mål om å være fullstendig karbonnøytral innen 2030.

Leveres med

 • Apple Watch Series 9, 41 mm
 • Sportsarmbånd S/M
 • Ladekabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen