Aputure LED-belysning Amaran AL-M9
Aputure LED-belysning Amaran AL-M9
Aputure LED-belysning Amaran AL-M9
Aputure LED-belysning Amaran AL-M9
Aputure LED-belysning Amaran AL-M9
Aputure LED-belysning Amaran AL-M9
Aputure LED-belysning Amaran AL-M9
Aputure LED-belysning Amaran AL-M9
Aputure LED-belysning Amaran AL-M9
Artikkelnummer: 1028166

Aputure LED-belysning Amaran AL-M9

LED-belysning Amaran AL-M9

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Universalfeste medfølger
 • Justerbar lysstyrke i 9 trinn
 • Innebygd batteri - lades via USB
679 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kraftig LED-lampe i lommeformat

Denne kompakte og lette LED-lampen fungerer utmerket som utfyllingslys og er ikke større enn et kredittkort. Lampen er, tross sin lille størrelse, meget kraftig, og gir opp til 900 lux. Med en justerbar lysstyrke, lav vekt på 140g, oppladbart batteri som varer i opp til 13 timer ved laveste effekt samt et medfølgende universalfeste er den meget fleksibel og passer til alt fra videofilming til makrofotografering.

 • Liten, lett og kompatibel - like stor som et kredittkort
 • Lys av høy kvalitet med TLCI 95+
 • Justerbar lysstyrke i 9 trinn
 • 9 SMD LED
 • Innebygd batteri, lades via USB
 • Medfølgende universalfeste

Monter lampen hvor du vil

Takket være den kompakte størrelsen og lave vekten kan du både ta med deg Amaran AL-M9 over alt og du kan bruke den på svært trange steder. Ettersom lampen har en glatt bakside kan du bruke både lim, borrelås eller andre festemetoder for å montere lampen på vegger, i bilen eller på stort sett hvilket underlag du ønsker. Lampen leveres dessuten med en universaladapter som gjøra t du kan montere den i blitsskoen på kameraet, på et stativ, lysstativ eller annet med 1/4" skrue.

Lys av høy kvalitet

Med Amaran AL-M9 får du samme høye kvalitet på fargegjengivelsen som med de andre Amaran LED-lampene. Med både CRI o gTLCI på 95+ gir lampen naturlige farger både ved stillbildefotografering og filming. Det finnes også gelfilter til lampen som gjør at du kan få både andre farger på lyset (Tungsten CTO 3400K og CTB 8800K). Lysstyrken er justerbar med dimmer i 9 trinn. Den medfølgende diffusoren lar deg gjøre lyset mykere og samtidig redusere skygger.

Oppladbart batteri

Amaran AL-M9 har et innebygd litium-ion-batteri som lades via medfølgende micro-USB-kabel. Ved bruk på full styrke varer batteriet i ca 1,5 timer, og ved laveste styrke opp til 13 timer.

Pakken inneholder:

 • 1 Aputure Amaran Lighting Up AL-M9 (med diffusor)
 • 1 Varmtonefilter
 • 1 Kaldtonefilter
 • 1 USB Ladekabel
 • 1 Etui med glidelås, beltefeste og karabinkrok
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.