Kampanje

Light Dome Mini II Bowens S-bajonett

Aputure Light Dome Mini II Bowens S-bajonett

1041004
  • Doble diffusjonsduker gjør lyset mykt og jevnt
  • Raster gir større kontroll på lysspredningen
  • Smidig å montere og legge sammen
1 885 NOK2 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare. I lager 2021-12-03

Autumn DealsGjør et høstkupp!

Oppgrader utstyret ditt på SP i høst med reduserte priser på mengder av populære produkter. Men vær rask – kampanjen varer kun t.o.m. 24/10.
Les mer

Kompakt softboks med raster, filterholder og doble diffusjonsduker

Light Dome Mini II med Bowens S-bajonett passer perfekt på mindre steder eller i trange områder. De doble diffusjonsdukene gjør lyset mykt og jevnt, og rasteret på 40º gir deg god kontroll over spredningen. Selvfølgelig kan du bruke softboksen uten hverken raster eller diffusjonsduker, og den fungerer da som reflektor.

Passer Aputure COB 120/300- eller andre belysninger med Bowens S-feste.

 

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.