Audinate Dante AVIO USB-C IO ADAPTER 2X2
Audinate Dante AVIO USB-C IO ADAPTER 2X2
Artikkelnummer: 1052071

Audinate Dante AVIO USB-C IO ADAPTER 2X2

Dante-nettverkskort med USB-C

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Send og motta lydsignaler mellom datamaskin- og Dante-nettverk
 • Plug n' Play
 • RJ45 til USB

Velg variant

2 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med Dante AVIO USB-adapteren kan du koble hvilken som helst PC eller Mac til et Dante-lydnettverk for både å sende og motta signaler. Alt administreres via Plug 'n Play slik at du ikke trenger noen programvareinstallasjon og kan brukes med alle lydapplikasjoner for avspilling eller opptak. Dante AVIO USB-nettverksadapteren har en RJ45-tilkobling som kobles til en Ethernet-svitsj og USB-tilkobling for datamaskiner eller mobile enheter.

Fordeler

 • Tilkoblinger 1 x RJ45, 1 x USB
 • Plug n 'Play - ingen programvare kreves
 • Slitesterk konstruksjon
 • Perfekt for konferanserom og presentasjonsarrangementer
 • Støtte for Power over Ethernet (PoE).
 • 2-kanals opptak / avspilling
 • Samplingsfrekvens 48 kHz
 • 24-bits lydstøtte
 • Kompatibel med enheter med USB 2.0-klasse

Dante AVIO USB-C nettverksadapter

Hva er Dante AVIO?

Du trenger ikke å forlate pålitelige analoge miksere, mikrofoner eller annen analog lydmaskinvare. Dante AVIO lar deg ta dem med inn i den digitale nettverksverdenen! Du kan enkelt kontrollere AVIO med Dante Controller-programvaren på en Mac eller PC. Dante Avio-adapteren oppdages automatisk og er klar til bruk når den er tilkoblet uten behov for separat strømforsyning. Bruk bare en standard PoE-svitsj (Power over Ethernet) og Dante AVIO-adapteren er klar til bruk.

Alle Dante-enheter gjenkjenner hverandre automatisk og hele systemet administreres i programvaren. Alle Dante AVIO-adaptere er fullt kompatible med Dante Domain Manager (DDM) for IT-sikkerhet og administrasjon, mens AES67 støttes for tilkobling til ikke-Dante-nettverk.

Dante-nettverksadaptere er tilgjengelige i flere forskjellige design for å passe til ditt spesielle lydsett; fra mono til stereo og med ulike tilkoblingsmuligheter, som analog, AES, USB og Bluetooth.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen