Audinate Dante AVIO USB-C IO ADAPTER 2X2
Audinate Dante AVIO USB-C IO ADAPTER 2X2
Artikkelnummer: 1052071

Audinate Dante AVIO USB-C IO ADAPTER 2X2

Dante-nettverkskort med USB-C

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Send og motta lydsignaler mellom datamaskin- og Dante-nettverk
 • Plug n' Play
 • RJ45 til USB

Velg variant

1 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med Dante AVIO USB-adapteren kan du koble hvilken som helst PC eller Mac til et Dante-lydnettverk for både å sende og motta signaler. Alt administreres via Plug 'n Play slik at du ikke trenger noen programvareinstallasjon og kan brukes med alle lydapplikasjoner for avspilling eller opptak. Dante AVIO USB-nettverksadapteren har en RJ45-tilkobling som kobles til en Ethernet-svitsj og USB-tilkobling for datamaskiner eller mobile enheter.

Fordeler

 • Tilkoblinger 1 x RJ45, 1 x USB
 • Plug n 'Play - ingen programvare kreves
 • Slitesterk konstruksjon
 • Perfekt for konferanserom og presentasjonsarrangementer
 • Støtte for Power over Ethernet (PoE).
 • 2-kanals opptak / avspilling
 • Samplingsfrekvens 48 kHz
 • 24-bits lydstøtte
 • Kompatibel med enheter med USB 2.0-klasse

Dante AVIO USB-C nettverksadapter

Hva er Dante AVIO?

Du trenger ikke å forlate pålitelige analoge miksere, mikrofoner eller annen analog lydmaskinvare. Dante AVIO lar deg ta dem med inn i den digitale nettverksverdenen! Du kan enkelt kontrollere AVIO med Dante Controller-programvaren på en Mac eller PC. Dante Avio-adapteren oppdages automatisk og er klar til bruk når den er tilkoblet uten behov for separat strømforsyning. Bruk bare en standard PoE-svitsj (Power over Ethernet) og Dante AVIO-adapteren er klar til bruk.

Alle Dante-enheter gjenkjenner hverandre automatisk og hele systemet administreres i programvaren. Alle Dante AVIO-adaptere er fullt kompatible med Dante Domain Manager (DDM) for IT-sikkerhet og administrasjon, mens AES67 støttes for tilkobling til ikke-Dante-nettverk.

Dante-nettverksadaptere er tilgjengelige i flere forskjellige design for å passe til ditt spesielle lydsett; fra mono til stereo og med ulike tilkoblingsmuligheter, som analog, AES, USB og Bluetooth.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.