Audio Pro C10 MKII - White
Audio Pro C10 MKII - White
Audio Pro C10 MKII - White
Artikkelnummer: 1051438

Audio Pro C10 MKII - White

Multiroom-høyttaler med Chromecast & Airplay2

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Aktiv trådløs høyttaler
 • Audio Pro Multiroom, AirPlay 2, Google Cast
 • Digital forsterkereffekt: 2x 20 W + 40 Watt

Velg farge

3 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Addon C10 MKII fra Audio Pro er en kompakt trådløs høyttaler som passer for de som leter etter imponerende lydkvalitet og fleksible multiroom-funksjoner. Denne svenskproduserte WiFi-høyttaleren støtter både Google Cast og AirPlay 2 samt Audio Pro sin egen plattform som lar deg streame musikken din i hele hjemmet ditt på dine vilkår. I tillegg til enda bedre lydkvalitet har høyttaleren også raskere knapper enn forgjengeren, og bærehåndtaket er erstattet av en avtakbar stofffront. Så hvis du vil ha en høyttaler med stilig design som er lett å plassere og som leverer lyd godt over forventningene til størrelsen, kan du se nærmere på Audio Pro Addon C10MKII.

Fordeler og spesifikasjoner Addon C10 MKII

 • Aktiv trådløs høyttaler
 • Doble 0,75" diskanter tekstildome
 • 5,25" mellomtone/basselement
 • Digital forsterkereffekt: 2x 20 W + 40 Watt
 • Frekvensområde: 45 - 20 000 Hz
 • Delingsfrekvens: 2500 Hz
 • Bluetooth 4.2, WiFi (802.11 b/g/n/ac, 2.4 & 5 GHz)
 • Multiroomkompatabilitet: Audio Pro Multiroom, AirPlay 2, Google Cast
 • Inputs: RCA
 • Outputs: Subwoofer
 • Støtte for MP3, WMA, AAC, FLAC og Apple Lossless
 • Dimensjoner: 165 x 320 x 185 mm
Audio Pro Addon C10 MKII Compact og trådløs multiroom-høyttaler med støtte for Airplay2 og Google Cast

Spill musikken din overalt

Audio Pro har presset tre forskjellige multiroom-systemer inn i Addon C10 MKII og gir deg friheten til å velge fritt mellom Apple AirPlay 2 og Google Cast, samt sin egen Audio Pro Multiroom-plattform. Med Chromecast kan du caste lyd fra mer enn 300 apper. Du kan også opprette et flerromssystem med andre Google Cast-kompatible høyttalere. Med AirPlay 2 kan du lage et flerromssystem med andre AirPlay 2-kompatible høyttalere, slik at du kan spille favorittmusikken din i alle rom. Koble to høyttalere til hverandre og angi som venstre/høyre for stereopar.

Takket være både Bluetooth- og WiFi-tilkobling, kan du velge å streame musikken din gjennom en rekke musikktjenester som høyttaleren støtter; Spotify Connect, Tidal, Deezer, Tune-In, Napster og mer. Du kontrollerer alt gjennom Audio Pro sin egen mobilapp, slik at du ikke trenger mange forskjellige apper på telefonen. C10 MkII kommer også med et panel med hurtigvalgknapper på toppen av høyttaleren som du enkelt kan programmere for å starte favorittradiostasjonen din med ett trykk.

Svensk kvalitetslyd

Audio Pros velkjente lydkvalitet er alltid til stede. Kjenn alle detaljer i musikken. Inne i skallet er doble 0,75-tommers tekstildome-diskanter og en 5,25-tommers subwoofer. Hvis du vil ha enda litt mer trykk i de nedre registrene, er det mulighet for å koble til en egen subwoofer via sub-utgangen.
C10 MKII har akkurat som sin forgjenger RCA-inngang som lar deg koble til for eksempel en vinylspiller og deretter "streame" lyden til andre Audio Pro-enheter i hjemmet.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.