Bedriftskjøp – Spørsmål & svar

Vanlige spørsmål og svar.

Her finner du svar på hyppig stilte spørsmål angående bedriftskjøp, dersom du lurer på noe annet, ta kontakt med oss på telefon 21 65 98 40 så vil vi hjelpe deg.

Hvordan kan jeg bli bedriftskunde ?

  • Opprett en kundekonto og huk av for bedrift. Registrer foretaksnavn og legg inn inn gyldig organisasjonsnummer, og gjennomfør kjøp på vanlig måte. 

Kan mitt firma få tilsendt faktura for betaling ?

  • Ja, dersom ditt firma har god økonomi eller er en offentlig instans, vil vi sende faktura. Vi vil gjennomføre en kredittsjekk på organisasjonsnummer, og dersom du skulle få avslag på kreditt, vil vi informere via mail til registrert e-postadresse i ordren. Enkeltpersonforetak kan også søke om kreditt hos oss. 

OBS: Kredittsjekk i butikk gjennomføres man-fre mellom 10-17.00 og lørdag etter avtale. Ta kontakt på forhånd dersom du er i tvil på om din bedrift får godkjent kreditt. 

Tilbyr dere EHF-faktura ?

  • Ja, Scandinavian Photo sender EHF-faktura. Vi sender som utgangspunkt EHF-faktura til alle selskaper som kan motta dette og er registrert i ELMA-registerert. For å sikre at ditt selskap mottar EHF-faktura anbefaler vi at dere sender mail til info@scandinavianphoto.no der dere ber om at EHF sendes.

Kan jeg legge til en referanse på faktura? 

  • De aller fleste bedrifter krever at det er oppført en referanse på faktura, som innkjøpsnummer, avdeling eller bestillers navn. Dette kan du legge inn før du fullfører bestilling. Du kan legge inn en referanse inntil 40 tegn. 

Kan jeg velge en annen leveringsadresse? 

  • Ja, du kan legge inn flere leveringsadresser når du er innlogget. Ved bestilling kan du velge den leveringsadressen du har lagret fra tidligere, eller legge til en ny. 

Kan man angre et bedriftskjøp ?

  • Ved næringskjøp er det ingen retur- eller angrerett. Men du må gjerne kontakte oss angående ønske om retur, og så vil vi vurdere om vi kan tilby dette.

Hvor lang er perioden for reklamasjonsrett ved næringskjøp ?

  • Firmakunder har 1 års reklamasjonsrett på alle kjøp. Det kan være tilfeller hvor produsenten gir en garanti ut over dette.

Kan min bedrift få rabatt ved større kjøp ? 

  • Du er velkommen til å kontakte oss på telefon 21 65 98 40 eller skriv en e-post til oss på salg@scandinavianphoto.no med din forespørsel, så vil vi se på eventuelle muligheter for dette.

MERK: Bestillinger som er lagt inn i vår nettbutikk er bestillers ansvar. Pass på at all info på kundekonto er oppdatert iht. BRREG.

Bedriftsfaktura sendes via vår samarbeidspartner Arvato.

shutterstock_1166912236-ver2.jpg

Dine kontaktpersoner

Løsningsekspert Pro Foto/Video
Erik Kjelsrud
salg@scandinavianphoto.no
21659840

Løsningsekspert Pro Video/Streaming
Trond Eriksen
salg@scandinavianphoto.no
21659840

Løsningsekspert Pro Foto
Erik Five Gunnerud
salg@scandinavianphoto.no
21659840

shutterstock_69972418-ver2.jpg

Lei utstyret du trenger av oss!

Har du ikke det utstyret du trenger kan du alltid leie det hos oss. Velg fra et bredt utvalg av fotobransjens ledende produsenter. Book ditt utstyr enkelt via vår utleie portal på lenken under.

Vårt utleiesortiment i Oslo

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.