Streamingstudio

Skreddersydde studioløsninger for alle nivåer

Ønsker dere å skape et studio for videoproduksjon og streaming for deres bedrift? Vi tilbyr komplette løsninger for ulike nivåer og i ulike prisklasser, med alt dere trenger til profesjonelle produksjoner – enten det er til kurs, intervjuer, direktesendinger eller noe helt annet.

Vi tilbyr også skreddersydde løsninger for deres behov, og ved hjelp av 3D-skisser får dere en tydelig visualisering av sluttresultatet. Dere kan selvfølgelig også få hjelp til opplæring og montering av deres nye utstyr. Les mer om studioløsningene her eller kontakt våre eksperter for en konsultasjon på business@scandinavianphoto.no.

Studioløsning Small

Studioløsning Small

Vår minste helhetsløsning passer for lettere produksjoner med en eller to personer foran kamera. Perfekt for dere som vil komme i gang med streaming av interne forelesninger, møter eller opplæringskurs.

Les mer om Studioløsning Small

Studioløsning Medium

Studioløsning Medium

Et godt alternativ for bedriften som ønsker å ta sine produksjoner til et høyere nivå. Videomikseren sammen med de tre medfølgende kameraene er ideell til for eksempel intervjuer siden dere kan bytte mellom ett som hovedkamera og de to andre for nærbilder av personene i studio.

Les mer om Studioløsning Medium

Studioløsning Large

Studioløsning Large

Dette er en virkelig god løsning for bedriften som ønsker å ta sine produksjoner til et høyere nivå. Med videomikseren og de tre medfølgende kameraene kan du enkelt endre vinkelen direkte under direktesendingende for en mer profesjonell produksjon – samtidig har du muligheter for avansert kontroll av belysningen.

Les mer om Studioløsning Large

Studioløsning XL

Studioløsning Extra Large

Vår største og mest avanserte løsning for profesjonelle produksjoner. Her får dere kameraer i verdensklasse, belysning som er tilpasset større rom og intercom for smidig kommunikasjon mellom produksjonsteamet og personene i bildet – rett og slett alt som skal til for å gi dere best mulig forutsetninger for en vellykket produksjon.

Les mer om Studioløsning Extra Large

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen