BenQ X500i
Artikkelnummer: 1100291

BenQ X500i

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 4K-oppløsning (3840 x 2160)
 • Lysstyrke på 2200 lumen
 • Tilpasset for korte avstander
19 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

X500i er en projektor som er spesielt utviklet for å gi et flott bilde og balansert lyd i mindre rom. Få et bilde på opptil 150" på 2,8 meters avstand, eller et bilde på 100" på bare 1,5 meters avstand. Nyt det utrolige 4LED-fargerommet med høy kontrast, optimalisert fargemetning og levende farger. Takket være plasseringen av høyttalerne på hver sin side av projektoren og BenQs CinematicSound-teknologi får du et balansert lydbilde når du ser på film, spiller av videoer eller spiller spill. X500i setter farge på hverdagen din.

Fordeler

 • Ulike spillmoduser som RPG, SPG og FPS
 • Symmetrisk høyttalerplassering for naturtro lyd
 • 2200 lumen maksimal lysstyrke
 • Opptil 150'' stort bilde

Opplev media i ekte 4K

Med forbedrede kontraster og naturtro farger blir omverdenen ett med det du projiserer med X500i. Takket være 4K HDR-skjermen får du en intens og realistisk opplevelse av filmer, videoer eller spill. HDR-tonekartleggingen og SSI Dynamic Black-teknologien gjør at du enkelt kan justere lysintensiteten og tilpasse lysstyrken til innholdet og se hvordan detaljer trer frem fra skyggene. I tillegg får du høy 4LED-lysstyrke og et fargespekter på 84 % av DCI-P3 for en levende, fargerik opplevelse.

X500i lifestyle

Slående detaljer uten etterslep

Velg mellom blant annet RPG-modus, SPG-modus eller FPS-modus for å få en medieopplevelse som er tilpasset dine behov. Med en responstid på ultraraske 4,16 ms kan du være sikker på at det ikke oppstår etterslep, og at det du ser på skjermen samsvarer med lyden og kommandoene dine når du spiller. BenQs Auto Game Mode gjenkjenner enkelt hvilken spillkonsoll du har koblet til, og gjenspeiler innstillingene dine, slik at du raskt kan fortsette der du slapp sist.

Leveres med

 • X500i
 • Strømkabel
 • Hurtigstartveiledning
 • Fjernkontroll
 • Media-dongle
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen