Kampanje
Benro Gimbal GH5C Mini Carbon
Benro Gimbal GH5C Mini Carbon
Benro Gimbal GH5C Mini Carbon
Benro Gimbal GH5C Mini Carbon
Benro Gimbal GH5C Mini Carbon
Benro Gimbal GH5C Mini Carbon
Artikkelnummer: 1052923

Benro Gimbal GH5C Mini Carbon

Fotografer med store objektiver – karbonfibergimbal for sport og fuglefotografering

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Tåler belastning på 30kg og veier 1,1kg
  • Kameraplate med Arca Swiss-standard
  • Liten og enkel å bære med deg
4 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fotograferer du med tunge eller store objektiver? Avlast vekten med Benro GH5C Mini som er et kompakt stativhode med gimbalfunksjon som gir deg høy lastekapasitet i kombinasjon med at du kan skyte «vektløst» når du bruker gimbalen på stativ. GH5C kan balansere kamerautstyr opp til 30 kg vekt og er derfor godt egnet for lange objektiver. Oppdag fordelen med å skyte med stativ og gimbal - si farvel til ømme skuldre og sliten rygg - Benro GH5C Mini avlaster vekten for deg.

Fordeler

  • Avlaster hele vekten av kameraet og objektivet
  • Fotografer i timevis uten anstrengelse
  • Lav vekt på kun 1,1 kg
  • Laget av slitesterk karbonfiber
  • Høy lastekapasitet på 30 kg

Balanser utstyret ditt med Benro GH5C Mini Gimbal

Det har aldri vært enklere å balansere lange linser og avlaste vekten ved hjelp av en lett gimbal. Ved å kombinere materialer av høy kvalitet, med avansert funksjonalitet og presisjon, er disse spesialiserte hodene perfekte for dynamisk fotografering av sport, fugler eller dyr. Du kan feste fotoutstyr på opptil 30 kg og ved hjelp av Benro GH5C Mini kan du betjene kameraet med store teleobjektiver raskt og komfortabelt uten å belaste rygg eller skuldre.

Benro GH5C Mini Gimbal

Karbonfiber gir lav vekt og mulighet for høy belastning

Gimbalen har en solid karbonfiberkonstruksjon og er robust, karbonfiber gir deg lav vekt, noe som gjør den perfekt for reiser eller om du skal ut i naturen. Gimbalen har en vertikal skala som lar deg balansere kameraet nøyaktig hver gang og raskt spore motiver i bevegelse.

Du kan oppnå repeterbare 360-graders panorering med panoramaskalaen. Ved å justere motstanden til den store dreieknappen etter dine ønsker kan du oppnå ekstreme helningsvinkler, som gir deg de perfekte forhold.

Benro GH5C Gimbal

Benro GH5C Mini - jobb raskt og enkelt

Det er innebygget vater slik at du kan stille det på perfekt nivå på alle overflater. For å redusere vekten ytterligere har Benro GH5C Mini en hul designet Arca hurtigkoblingsplate, som muliggjør rask montering og demontering av kameraet ditt. Med dynamisk manøvrerbarhet, presisjon og allsidighet gir Benro GH5C Mini Gimbal-hodet alt du trenger for å fange de uforutsigbare øyeblikkene når du er ute i felten.

Leveres med

  • Benro Gimbal Head GH5C Mini Carbon
  • Benro Carbon Fiber Pl100N Stativplate
  • Oppbevaringspose
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen