Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Leveling base LBA2

Benro Leveling base LBA2

1030664
  • 1,4" og 3/8" skrue
  • Innebygd vater
  • Monteres mellom stativet og stativhodet for å få stativhodet veirett
1 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Benro Nivelleringsbas LBA2

Benro LBA2 nivelleringsbas monteres mellom stativet og stativhodet for å få stativhodet horisontalt.

Fordeler:

  • 1/4" och 3/8" skrue
  • Innebygd vater

En nivelleringsbase anvendes til å plassere stativhodet horisontalt når terrenget er skjevt. Grovjustering gjøres med stativbeina, og tuning er gjort med nivelleringsbasen. Dette er spesielt nyttig med et videohode som skal brukes til panorering, men også med et kuleledd for panoramafotografering.

Leveres med:

  • Nivelleringsbase LBA2
     

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.