Benro ND-filter ND8 Slim HD IR-Cut 62mm (3 trinn)
Artikkelnummer: 1047395

Benro ND-filter ND8 Slim HD IR-Cut 62mm (3 trinn)

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Reduserer lyset med tre blendertrinn (ND8)
 • Ripebestandig, vann- og oljeavvisande filter med høy optisk ytelse
 • Laget av tysk høykvalitet optisk B270 German Schott glass

Velg diameter

549 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Bruk ND-filtre for den rette følelsen i bildene og filmene dine

Dette ND-filteret fra Benro reduserer lysinngangen med tre trinn (ND8) og er laget av tysk høykvalitets optisk B270 tysk Schott-glass. Filteret har flere avanserte belegg for at du skal få maksimal bildekvalitet på bildene og filmene dine. Prøv å fotografere brusende vann, vakre landskap med lange lukkertider eller portretter med store blenderåpninger og grunne dybdeskarphet ved hjelp av et ND-filter.

fordeler

 • Tilgjengelig i størrelsene 49-95 mm
 • Passer både til foto og film
 • Reduserer lyset med tre blenderåpninger (ND8)
 • ND-filter med høy optisk ytelse
 • Ripebestandige, vann- og oljeavvisende filtre
 • Laget av tysk høykvalitets optisk B270 tysk Schott-glass
 • ULCA, WMC og IR-CUT-Coating
 • Lett vekt og slank design
 • Beskytter frontlinsen på objektivet

ND-filter med WMC-ULCA-, og IR CUT-Coating

ULCA - de riktige fargene uten fargesøm

ULCA (Ultra low Cromatic Abberation) reduserer risikoen for at du får fargestriper i bildene dine som blått, grønt eller magenta. Dette gjør filteret fargenøytralt mot andre ND-filtre, som ofte har fargestikk.


Benro ND-filtre med ULCA-belegg hindrer deg i å få fargestriper i bildene dine. Du kan se forskjellen på Benros ULCA-belegg til høyre i bildet sammenlignet med de to andre filtrene.

WMC - multicoating som beskytter mot vann, olje og riper

Filteret har en Nano WMC multi-coating som gjør overflaten meget ripebestandig og gir filteret vann- og oljeavstøtende egenskaper. Ikke bare gjør det filteret ripebestandig, men de oljeavstøtende egenskapene reduserer risikoen for for eksempel avtrykk fra fingrene, mens fukt og vann legger seg som små prikker i stedet for å renne ned og skape lange avstander i bildene dine.

IR-CUT-Coating - blokker det forstyrrende IR-lyset ute

Dette belegget sikrer at IR-lys ikke påvirker bildet negativt ved å gi fargestriper eller en mykhet. IR-lys er ikke synlig for det menneskelige øyet med noe som kameraet kan fange opp, spesielt ved lange lukkerhastigheter, og det kan forstyrre eksponeringen din. Dette filteret blokkerer IR-lyset for maksimal bildekvalitet i bildene dine.


Kameraets sensor er mer følsom for IR-lys, sammenlignet med øyet ditt, spesielt når du fotograferer med lange lukkerhastigheter.

Lett vekt og slank design

Den lave vekten har minimal effekt på objektivet ditt og det slanke designet gjør at du unngår vignettering eller reflekser på grunn av å ha et filter montert. Du monterer raskt filteret ved å skru det inn i filtergjengene på objektivet ditt. Sjekk størrelsen på filtertråden (fins på objektivet , på esken eller i bruksanvisningen, eller du kan søke etter objektivet på nettsiden vår og se på tekniske spesifikasjonen.)

Leveres med

 • Benro ND-filter ND8 Slim HD IR-Cut (3 trinn)
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen