Benro Polarisasjonsfilter Sirkulært PD-CPL 52mm
Artikkelnummer: 1047371

Benro Polarisasjonsfilter Sirkulært PD-CPL 52mm

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Ripebestandig, vann- og oljeavvisande filter med høy optisk ytelse
  • Tar bort refleksjoner ved glassruter i bygninger og biler
  • Laget av tysk høykvalitet optisk B270 German Schott glass

Velg variant

469 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Dette polarisasjonsfilteret fra Benro reduserer refleksjoner og bidrar til økt fargemetning i bildene dine. Skal du fotografere bil-, natur- og landskapsbilder er dette filteret et must i kameravesken. Filteret reduserer refleksjoner, noe som gjør det lettere når du vil fotografere blanke flater eller gjennom vannoverflaten. Oppdag hvor mye et filter kan bidra med til bildene dine.

Fordeler

  • Tilgjengelig i størrelsene 37–82 mm
  • Beskytter frontlinsen på objektivet
  • Gir økt kontrast og fargemetning i bildene
  • Fjerner refleksjoner gjennom glassruter i bygninger og biler
  • Ta bilder gjennom vann og se hva som skjer under overflaten

Vri filteret for å få ønsket effekt

Polariserende filtre fungerer ved å la bare lysbølger som faller inn i en viss vinkel. Den fysiske termen er at lyset er polarisert, derav navnet på filteret. Fordi polarisasjonsfilteret kun slipper lysbølgene igjennom i en viss vinkel og blokkerer resten, vil du miste litt lys, men det er ikke mye i forhold til de positive effektene du får. Hvis du ser videoen i avsnittet over, kan du se hva som skjer når du fotograferer en vindusrute, som er et utmerket eksempel når et polarisasjonsfilter er veldig bra å bruke, hvis du snur filteret, velger du om refleksjonen i ruten skal vises eller om du ønsker å få lyset fra innsiden av rommet. Du kan få samme effekt om du fotograferer en innsjø eller et vassdrag, ved å snu filteret kan du enten vise refleksjonen fra vannoverflaten eller se hva som skjer under overflaten.

Økt fargemetning i bildene dine

Bruker du et polarisasjonsfilter for å fotografere blader eller annet grønt, får du mer fargemetning og et mer kontrasterende bilde. Trær, gress og blader får en grønnere farge som ligner mer på hvordan et menneskelig øye ser bildet. Solsikke og dugg kan filtreres ut avhengig av hvordan filteret er vinklet. Et polarisasjonsfilter kan også brukes dersom du ønsker en dramatisk himmel, skyene blir klarere og det blå på himmelen får en mørkere tone.

Ripebestandig, vann- og oljeavvisende filter med høy optisk ytelse

Benro PD-CPL er laget av tysk høykvalitets optisk B270 tysk Schott-glass som ikke gir noen optiske defekter som enklere filtre kan gjøre. Filteret har en Nano WMC multi-coating som gjør overflaten meget ripebestandig og gir filteret vann- og oljeavstøtende egenskaper. Filteret har lav vekt som fører til en minimal vektpåvirkning på objektivet ditt og det slanke designet gjør at du unngår vignettering eller reflekser.

Leveres med

  • Benro polarisasjonsfilter sirkulært PD-CPL
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen