Filter

Kjøp filter hos oss, online eller i butikk! Redigering av bilder må ikke alltid gjøres i etterkant. Ved å bruke filter kan du endre hvordan lyset skal se ut når det treffer kamerasensoren din - delt, lyst, mørkt, gult eller grått for å nevne noe. Et filter kan også fungere som beskyttelse for kameraets frontlinse, redde denne fra riper og skitt. Hos oss finner du et bredt utvalg av UV-filter, ND-filter, polariseringsfilter, makrofilter, beskyttelsesfilter, fargefilter, filtersystem, dronefilter og filtertilbehør. Hos oss finner du alle typer filter fra Nisi, Cokin, sp.tech og Benro m.fl.

Filtrering
Viser 419 produkter
Vis som:
Sorter etter:
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK