Firkantfilter

Hvis du fotograferer mye natur og landskap er firkantfiltre, eller kvadratiske filtre som de også kalles, et godt supplement til kamerabagen. Disse kvadratiske eller rektangulære kamerafilterne finnes både som enfargede og graderte, og fordelen med kvadratiske filtre er at de sitter fast foran objektivet uten å bli påvirket av at du zoomer og dermed roterer kameraobjektivet. Det betyr at du kan bruke en filtereffekt på for eksempel bare himmelen, uansett brennvidde. Hos SP finner du et bredt utvalg av firkantfiltre fra NiSi og Cokin til gode priser. Handle direkte på nett eller besøk oss i butikk.

Filtrering
  Viser 29 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Del handlevogn

  Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

  Navngi handlevognen
  Lenke til handlevognen