ND-filter

ND i ND-filter står for Neutral Density, og denne typen kamerafilter er også kjent som et gråfilter. Filteret er mørkfarget og reduserer mengden lys som kommer inn i kameraet, noe som løser problemet når det rett og slett er for mye lys, slik at bildet ditt blir overeksponert når du vil fotografere med lang lukkertid eller stor blenderåpning. ND-filtre finnes i ulike faste styrker som måles i blendertrinn, eller som variable ND-filtre der styrken justeres ved å vri på filterrammen. Hos Scandinavian Photo finner du både faste og variable ND-filtre fra merker som NiSi, Benro, Cokin og Polar Pro. Kjøp ND-filter direkte på nettet eller besøk oss i butikk.

Filtrering
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen