Rig 15-S kit

Big Rig 15-S kit

1039170
3 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Skulderrigg med matteboks og followfokus for DSLR og speilløse systemkameraer

En skulderrigg for filming med DSLR og speilløse systemkameraer. Riggen kan demonteres for transport, og har mange justeringsmuligheter. En hurtigplate gjør det lett å montere av og på kameraet. Riggen kommer med en matteboks utstyrt med barndoors for å skjerme av strølys og et followfokus-hjul for å stille fokus.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.