Birddog Eyes A200 Gen 2 IP67 Weatherproof Full NDI PTZ Camera
Birddog Eyes A200 Gen 2 IP67 Weatherproof Full NDI PTZ Camera
Birddog Eyes A200 Gen 2 IP67 Weatherproof Full NDI PTZ Camera
Birddog Eyes A200 Gen 2 IP67 Weatherproof Full NDI PTZ Camera
Artikkelnummer: 1054475

Birddog Eyes A200 Gen 2 IP67 Weatherproof Full NDI PTZ Camera

Lyssterkt og værbestandig full NDI PTZ-kamera

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Full NDI-kamera med bakbelyst Sony CMOS-sensor
  • 30x optisk zoom
  • Værbestandig med IP67-klassifisering og vindusvisker
62 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

BirdDog A200 er et fullt NDI PTZ-kamera med en bakgrunnsbelyst 2,8 MP Sony CMOS-sensor, 30x optisk zoom og sender ut SDI, HDMI og NDI samtidig. Den er IP67-klassifisert for å kunne produsere fantastiske bilder selv i tøffe værforhold. En kombinasjon av lyssterk f/1,6 blenderåpning, 30x optisk zoom og 360-graders kontinuerlig rotasjon gjør det til et optimalt kamera for raske sporter, store innendørsarrangementer og andre dynamiske produksjoner.

Fordeler

  • Fullt NDI-kamera med bakgrunnsbelyst Sony CMOS-sensor
  • 30x optisk zoom
  • Værbestandig med IP67-klassifisering og regntørker
  • Full NDI, 3G-SDI og HDMI-utgang
  • POE ++

Designet for bruk i tøffe værforhold

A200 er designet for å tåle de tøffeste værforholdene samtidig som den leverer utrolig bildekvalitet. A200 er IP67-klassifisert for utendørs og innendørs bruk og tåler -40 °C til +60 °C driftstemperatur. Den har til og med en regntørker for å holde vann borte fra linsen.

Avansert konstruksjon

Den er designet med en Sony CMOS-bakgrunnsbelyst sensor som resulterer i superrask fokus, utrolig skarpe bilder og utrolig rask zoom. A200 har bildefrekvenser på opptil 1080p60, 30x optisk zoom og sender ut SDI, HDMI og NDI® samtidig. Den har også 3,5 mm lydkontakter som gjør A200 kompatibel med BirdDog Comms, verdens første NDI audio intercom-plattform. Comms er et Windows 10-program som kan kjøres på en Windows 10-kompatibel datamaskin, bærbar PC eller nettbrett.

30x optisk zoom

Den 30x optiske zoomen tilbyr en lyssterk f/1,6 blenderåpning med en superjevn og rask zoom. Den utrolige optiske zoomfunksjonen gjør A200 perfekt for produksjoner innen sport som fotball, baseball, hockey, skibakker, basketball, fotball og mer.

Værbestandig full NDI PTZ-kamera

360 graders rotasjon

PTZ-kameraet tilbyr en 360 graders kontinuerlig rotasjon, 255 forhåndsinnstilte posisjoner, Zero Deviation Positioning-teknologi og en forhåndsinnstilt bevegelseshastighet på 150 grader per sekund betyr at du aldri vil gå glipp av det perfekte øyeblikket igjen.

BirdDog cam control

BirdDog Cam Control gir full tilgang til hele fargematrisen, svartnivåer og til og med gamma for å kunne fargekorrigere din A200 profesjonelt. Høyreklikk for å se kameraet i fullskjermmodus på en sekundær skjerm for å virkelig få det utseendet du ønsker, og kopier deretter innstillingene til fargematchende kameraer i løpet av sekunder.

Trippel utgang. NDI, 3G-SDI OG HDMI

Med NDI, 3G-SDI og HDMI samtidige utganger, er A200 klar til å gå live med hele NDI®-arbeidsflyten din i dag, eller hvis du fortsatt er i en gammeldags SDI-arbeidsflyt, kan du bruke den som et SDI-kamera og lage den lettere å komme inn i NDI®-verdenen. lar deg eliminere behovet for å legge til rammebuffere.

POE for enkel kabeldrift

A200 kan drives av Power over Ethernet (PoE ++) for enkel kabeldrift som kan bære video, lyd, strøm, Tally og intercom.

PTZ-tastatur

Kombiner A200 med BirdDog PTZ Keyboard og du har total kontroll over alle funksjoner eksternt. PTZ Keyboard er et fullverdig PTZ-tastatur som kan kontrollere opptil 255 PTZ-kameraer på et enkelt nettverk slik at det kan skaleres til selv de mest komplekse installasjonene. Kameraet kan styres via NDI eller med RS422 / RS232 når det brukes i SDI-modus.

Leveres med

  • BirdDog Eyes A200 Gen 2
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen