Birddog P110 Black
Birddog P110 Black
Artikkelnummer: 1058931

Birddog P110 Black

Full NDI PTZ-kamera med 10x optisk zoom

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • For innendørs arenaer/større flater
 • Rask 10x optisk zoom, 12x digital zoom
 • Ta opp i opptil 1080p60 oppløsning

Velg variant

24 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

P110 setter en ny standard for formatstøtte, tilkoblingsfleksibilitet og bildekvalitet, med utmerket ytelse i lite lys. Med en Sony Exmor R-bakbelyst sensor og BirdDogs tilpassede NDI®-silisium, tilbyr P110 fire utgangsalternativer inkludert NDI®, SDI, HDMI for direkte produksjonsarbeid og UVC USB for tilkobling til Zoom & Teams. Send ut flere forskjellige typer NDI® inkludert Full NDI®, NDI®|HX2 og HX3, samt andre alternativer inkludert SRT, H.264 og Cloud Connect. Den støtter til og med FreeD-utgang for AR/VR-arbeidsflyter. Det er også en OLED-skjerm for å vise IP-adressen, 360° Mohawk-telling, filtertråd og gratis automatisk sporing. Og ja, kameraene støtter NDI® 5 native.

Fordeler

 • For innendørs arenaer/større flater
 • Rask 10x optisk zoom, 12x digital zoom
 • Ta opp opp til 1080p60 oppløsning
 • Full støtte for NDI, NDI|HX 2
 • Samtidig SDI, HDMI, NDI og USB-utgang
 • Egnet for raske sportsbegivenheter
 • NDI/VISCA-over-IP/RS-422/RS-232 kontroll
 • PoE & AC Power
 • Inkluderer Cam Control Windows-programvare

Sony Exmor R™ bakbelyst CMOS-sensor

Med en Sony Exmor R™ bakbelyst CMOS-sensor, leverer P110 vakre bilder med betydelig forbedrede bildeegenskaper, inkludert forbedret følsomhet for lavt støy.

Rask oversikt med innebygd OLED-skjerm

P110 har verdens mest omfattende grensesnitt for PTZ-kameraer. Systemstatistikk inkludert antall aktive tilkoblinger, gjeldende båndbreddebruk og nettverkstrafikk presenteres på en intuitiv måte for å gi deg informasjonen du trenger med et øyeblikk.

RUDP

Reliable User Datagram Protocol (RUDP) reduserer den totale nettverksbelastningen fordi ikke alle pakker trenger å bli bekreftet av hver mottaker. RUDP har innebygd feilretting for jevnhet og maksimal pålitelighet, slik at du kan være sikker på at protokollene dine kommer dit de skal.

NDI® Genlock

Med NDI® Genlock kan du velge hvilken som helst NDI®-kilde som timing-mester for din flåte av P110-kameraer – slik at de alle kan jobbe fra samme tidsbase, noe som gir mer forutsigbar timing i miljøer med flere kameraer. Perfekt for større kontinuitet ved opptak av konserter, konferanser og liveproduksjoner.

NDI® videoskoper

P110 kan generere skoper i kameraet for utgang som NDI®, NDI® Proxy eller begge deler. Dette gjør det mulig å overvåke scopes på NDI® Proxy mens du sender en ren NDI® hovedstrøm. Velg mellom Histogram, Waveform, Vectorscope eller RGB Parade og posisjonen på NDI®-strømmen.

360° Mohawk-tally

Den innovative og fullstendig punk Mohawk-tallyen gir en full 360º visning, slik at du aldri trenger å tenke på hvilket kamera du skal se inn i.

Globalt tilkoblet. Ingen datamaskin nødvendig

Ved å legge til et BirdDog Cloud-abonnement kan du nå få tilgang til PTZ-kameraene og alle funksjoner fra hvor som helst i verden. Ingen datamaskiner er nødvendig på kamerasiden.

Leveres med

 • BirdDog Eyes P110
 • Strømadapter
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen