Birddog P240 Black
Birddog P240 Black
Birddog P240 Black
Birddog P240 Black
Artikkelnummer: 1057990

Birddog P240 Black

PTZ-kamera med full NDI og 40x zoom

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 2-6 dager
Butikklager:
  • Full NDI PTZ-kamera
  • 1/2,5” Bakbelyst CMOS sensor
  • Oppløsning opptil 1080p60

Velg variant

43 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Birddog P240 er et fleksibelt og fleksibelt PTZ-kamera. En flott 1/2,5" CMOS-sensor sammen med vellaget optikk med 40x optisk zoom og minimum blenderåpning på f/2 gir deg alle muligheter til å oppnå fantastisk bildekvalitet og opplevelse ved sending eller opptak. Den gode lysfølsomheten gjør P200 perfekt for alle kringkastingsapplikasjoner, sport, eksterne studioer, redaksjoner, kirker og alle sendinger og prosjekter der kvalitet er viktig. Utgangsalternativer inkluderer NDI, HDMI og 3G-SDI samt balansert XLR-lyd via den medfølgende kabelen, som har en låsekontakt for ekstra pålitelighet. Kameraet er også utstyrt med et innebygd ND-filter.

Fordeler

  • Full NDI PTZ-kamera
  • 1/2,5" CMOS-sensor
  • Oppløsning opptil 1080p60
  • 40x optisk zoom
  • Trippel utgang – NDI, 3G-SDI og HDMI på samme tid
  • Superlav latency

Yter godt uansett lysforhold

Sensorer er viktige, og den høyoppløselige Sony Exmor R-bakbelyste bildesensoren i P240 leverer vakre bilder selv i utfordrende lyssituasjoner. P240 yter briljant i skiftende lysforhold som under en konsert med fantastisk ytelse i svakt lys.

NDI Video Scopes

P240 kan generere scopes for å sende ut som NDI, NDI Proxy eller begge deler. Dette tillater omfangsovervåking på NDI-proxyen mens du sender en ren NDI-masterstrøm. Velg mellom histogram, waveform, vektorskop eller RGB-par og posisjonen på NDI-strømmen.

360° Mohawk Tally

Det innovative Mohawk-tallet gir en full 360°-visning, slik at du aldri trenger å lure på hvilket kamera du skal se inn i.

Gratis programvareverktøy

Central Lite

Par Central Lite med en hvilken som helst NDI-kilde, inkludert all BirdDog-maskinvare som er i stand til å lage NDI-kilder, den lar deg kjøre NDI-strømmene dine til en hvilken som helst BirdDog Studio NDI eller Mini for å dekode NDI tilbake til SDI eller HDMI.

Kamerakontroll

Cam Control gir enkel tilgang til alle innstillinger for alle BirdDog-kameraer på nettverket ditt. Få utseendet du ønsker på fullskjerm, og kopier deretter over flere kameraer for å matche fargen på sekunder.

Comms Lite

Comms Lite er din gratis lydintercom-løsning med støtte for fire BirdDog-enheter.

Globalt tilkoblet, ingen datamaskiner nødvendig

Ved å legge til et valgfritt BirdDog Cloud-abonnement kan du nå få tilgang til PTZ-kameraene og alle funksjoner fra hvor som helst i verden. Ingen datamaskiner er nødvendig på kamerasiden.

Leveres med

Birddog P240 Black

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen