Blackmagic Design ATEM Streaming Bridge
Blackmagic Design ATEM Streaming Bridge
Blackmagic Design ATEM Streaming Bridge
Blackmagic Design ATEM Streaming Bridge
Artikkelnummer: 1049037

Blackmagic Design ATEM Streaming Bridge

ATEM Streaming Bridge

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Send din livesending via ditt lokale nettverk
  • Vis sendingen på TV-apparater, monitorer, o.s.v. via HDMI eller SDI
  • Fungerer over internett - ta imot ekstern strøm til din livestream!
3 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Blackmagic Design ATEM Streaming Bridge

ATEM Streaming Bridge gjør det mulig å motta en H.264-strøm fra en ATEM Mini Pro og konvertere den tilbake til SDI- eller HDMI-videosignal. Den lar deg sende et signal fra direktesendingen din og hente den hvor som helst på nettverket ditt, eller globalt via internett! Dette gjør fjernkringkasting enklere og åpner opp nye muligheter for flere mennesker å koble seg opp med god kvalitet i en direktesending.

Fordeler

  • Send direktesendingen over det lokale nettverket
  • Vis sendingen på TV-er, skjermer osv. via HDMI eller SDI
  • Fungerer over Internett – motta en ekstern strøm til direktesendingen!

Denne sendingen av video er mulig fordi ATEM Streaming Bridge bruker avanserte H.264 kodeker for å opprettholde kvalitet, men med lave datahastigheter. Den kan for eksempel brukes til å se direktesendingen utenfor en hall på en konferanse, på en skolemottakelse, en idrettshall på en skjerm når besøkende kommer inn, og så videre. Velg hva du vil strømme til og koble til automatisk.

Lag dine egne eksterne studioer

Denne tilkoblingen kan du også gjøre over Internett - som lar deg lage kringkastingsstudioer hvor som helst i verden! Når du vil inkludere en person i sendingen og ikke inkludere denne via en videosamtale av blandet kvalitetsnivå, kan de koble til en ATEM Mini og du mottar strømmen via Streaming Bridge. Koble deretter Streaming Bridge til din ATEM Mini og integrer en ekstern strøm i direktesendingen din - med fantastisk lyd og video av høy kvalitet! Det er enkelt å sende en streaming-kobling til broen du vil koble til, og ATEM Software Utility kan automatisk opprette disse og sende via e-post.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK