Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio med dongle
Artikkelnummer: 1036264

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio med dongle

DaVinci Resolve Studio med dongle

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Digitalt verktøy for profesjonell etterbehandling, fargekorrigering og lyd
  • Fungerer med Mac, Windows og Linux
  • Designet for å klare nesten alle formater
4 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio

Digitalt verktøy for profesjonell etterbehandling, fargekorrigering og lyd. Programmet kombinerer profesjonell 8K-redigering, fargekorrigering, visuelle effekter og autoproduksjon i ett verktøy. Programmet har en live-funksjon slik at flere personer kan jobbe live på prosjektet samtidig. Enten du er en individuell artist, eller en del av en stor TV-produksjon, hjelper DaVinci Resolve deg med å redigere deg selv til et sluttprodukt av meget høy kvalitet.

Digitalt verktøy for profesjonell etterbehandling, fargekorrigering og lyd. Med USB-autorisasjon. Programvaren lastes ned fra Blackmagic Designs nettside .

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.