Fokuskontroll til studiokameraer fra Blackmagic Design

Blackmagic Design Focus Demand

1052404
  • Kommer i oktober 2021 – forhåndsbestill i dag!
  • Få kontroll over fokus
  • Kobles til USB-C
  • Fungerer med objektiver med motorisert fokus
2 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Få presis fokuskontroll med Blackmagic Design Focus Demand. Denne fysiske kontrolleren passer til studiokameraer fra BMD og eliminerer behovet for å nå rattet på kameraet, da du kan kontrollere objektivet direkte fra stativhåndtaket, akkurat som et ekte broadcastobjektiv. Fokuskontrollen monteres på kamerastativet og kobles til kameraet via USB-C.

Blackmagic Design Focus Demand

Leveres med

  • Blackmagic Focus Demand
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.