GPI & Tally interface

Blackmagic Design GPI & Tally interface

321754
5 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

GPI & Tally interface

Med GPI and Tally Interface kan du bygge et tallysystem som viser hvilket kamera som er i bildet. Enheten kan vise opptil åtte ulike kameratilkoblinger.

Tilkoblinger

8 stk utganger med relé som er jorda,maks 30V og 1A. Enheten har også 8 innganger som takler 5V og 14 mA. Kobles til med 25-pin D-sub.

Signalene sendes til videomikseren via ethernet. Enheten har loop-utgang for nettverkstilkobling, slik at du kan seriekoble fler GPI and Tally Interface for å få flere inn- og utganger.

Leveres med

Nettadapter

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.