Blackmagic Design HyperDeck Shuttle HD
Blackmagic Design HyperDeck Shuttle HD
Blackmagic Design HyperDeck Shuttle HD
Blackmagic Design HyperDeck Shuttle HD
Artikkelnummer: 1055428

Blackmagic Design HyperDeck Shuttle HD

Kompakt og kraftig videoopptaker for opptak i HD og Full HD

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Liten og kompakt konstruksjon
 • HD og Full HD-opptak opp til 60p
 • Ta opp i filformatene H.264, ProRes og DNx
6 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

HyperDeck Shuttle HD er en liten og kompakt opptaker som er designet for bruk på skrivebordet. Dette betyr at den er mer enn en masteropptaker da den også kan brukes som klippspiller. Det store søkehjulet er perfekt for enkelt å bla gjennom flere mediefiler for å finne klippet du vil spille av. Du får støtte for ProRes, DNx og H.264 filer i NTSC, PAL, 720p og 1080p videoformater. HDMI-tilkoblingene muliggjør tilkobling til switchers, kameraer og skjermer. SD-kort, UHS-II-kort og USB-C eksterne disker kan brukes til opptak og avspilling av media.

Fordeler

 • Liten og kompakt konstruksjon
 • HD og Full HD-opptak opp til 60p
 • Ta opp i filformatene H.264, ProRes og DNx
 • Tar opp til SD-kort eller USB-C-lagringsmedia
 • 1 Gb/s Ethernet- og USB Type-C-porter
 • HDMI-innganger og -utganger for kraftige tilkoblinger
 • Teleprompter og webkamera funksjon
 • Blackmagic OS

Gjør uavbrutte opptak mulig

HyperDeck Shuttle støtter opptak til standard SD- og UHS-II-kort. I tillegg kan du ta opp til eksterne USB-disker. Hvis du bruker en USB-hub eller Blackmagic MultiDock, kan du til og med ta opp på flere plater for uavbrutt opptak. H.264-filene er så utrolig små at du kan ta opp i lengre perioder, selv på minnekort med lavere kapasitet. Dette betyr at du kan ta opp opptil 157 timer med H.264 i 1080p59.94 på et 1 TB-kort. Det er over 6 dager med opptak i HD med ett enkelt 1 TB-kort.

Støtter flere populære kodeker

HyperDeck Shuttle HD støtter de mest populære kodekene som er i bruk i dag. Du får DNx og ProRes filformater av overføringskvalitet. Men du får også plassbesparende H.264 når du tar opp i NTSC, PAL, 720p, 1080p og med 1080i interlaced-format. Dette betyr at du får kraftig komprimering på 60:1 til 285:1 for svært små filer med full overføringskvalitet. I tillegg kan du velge ukomprimert PCM-lyd, eller til og med AAC-lyd når du laster opp filer til YouTube. HyperDeck Shuttle HD støtter både ExFAT brukt på Windows og HFS + brukt på Mac diskformateringsstandarder, slik at disker kan monteres og leses på begge plattformene. Du får også støtte for opptak av langsiktige hendelser i en enkelt videofil.

Kompakt, men kraftig konstruksjon

For en så liten og kompakt design har HyperDeck Shuttle mulighet for kraftige tilkoblinger. HDMI-inngangen kan kobles til kameraer og brytere som ATEM Mini, og HDMI-utgangen kan kobles til skjermer for presentasjoner eller ATEM Mini-switcher som en langformig mediespiller. Bakpanelet inkluderer også en 12V DC strøminngang og en strømkilde er inkludert. 1G Ethernet-tilkoblingen muliggjør kontroll og fjernopplasting av filer. USB-C utvidelsesporten kan brukes til å ta opp på store eksterne disker, for programvareoppdateringer eller som en webkamerautgang. SD-kortsporet støtter både SD-kort og UHS-II-kort.

Leveres med

Blackmagic Design HyperDeck Shuttle HD
12V universal power supply with international socket adapters

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.