Blackmagic Design Micro Converter - HDMI till SDI 12G med nettdel
Blackmagic Design Micro Converter - HDMI till SDI 12G med nettdel
Blackmagic Design Micro Converter - HDMI till SDI 12G med nettdel
Artikkelnummer: 1053746

Blackmagic Design Micro Converter - HDMI till SDI 12G med nettdel

Konverter opptil 4K60P-video fra HDMI til SDI

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Nettdel inkludert
  • Konverter opptil 2160 60P (4K)
  • Støtter både SD- og HD-formater
1 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

De nye Blackmagic Micro Converters er utrolig små videokonverterere som lar deg koble mellom HDMI- og SDI-utstyr. Den robuste og miniatyriserte designen gjør dem små nok til å brukes hvor som helst! Du får opptil profesjonelle 12G-SDI-tilkoblinger, slik at du kan jobbe med SD-, HD- og Ultra HD-formater opptil 2160p60. Konverteren bruker USB for strøm, slik at de kan få strøm direkte fra TV-er eller bærbare datamaskiner. Blackmagic Micro Converters har tilpasset elektronikk som samsvarer med globale overføringsspesifikasjoner og kan oppdateres til nye standarder i fremtiden. Denne modellen er perfekt for å koble HDMI-kameraer og datamaskiner til profesjonelt SDI-utstyr! Du får to 12G-SDI-utganger for tilkobling til SD-, HD- eller Ultra HD-utstyr. Når du arbeider i HD, støtter den 3G-SDI nivå A og B. Denne modellen støtter også filmstandarder, inkludert 4Kp24, 4Kp47.95 og 4Kp48.

Fordeler

  • Konverter opptil 2160 60P (4K)
  • Støtter både SD- og HD-formater
  • Drives via USB
  • Liten og fleksibel omformer som passer hvor som helst.
  • Strømforsyning inkludert

Konverter for sendingskvalitet i minimal emballasje!

Blackmagic Micro Converters er så små at du kan bruke dem hvor som helst! Dette betyr at det alltid er enkelt å ha noen tilgjengelig for alle presserende konverteringsoppgaver! Fordi de er av ekstremt høy kvalitet, kan du stole på dem for alle typer sendinger, direkte produksjon og bruk på settet. Bruk dem til å gjøre en hvilken som helst dataskjerm, TV eller videoprojektor til en fargekalibrert kringkastingsmonitor av høy kvalitet. De er også perfekte for å konvertere HDMI-utgangene på datamaskiner og forbrukervideokameraer til avansert SDI-utstyr. Tenk deg å bruke en lysbildefremvisning som kjører på en datamaskin for titler av høy kvalitet i direkte produksjonssendinger! Du kan til og med bruke dem til å utvide HDMI over lange avstander ved hjelp av SDI.

I motsetning til billige omformere, inkluderer Blackmagic Micro Converter signalbehandling av høyeste kvalitet og videopipeline med dyp bithastighet. Mikrokonvertere er designet med presisjonselektronikk slik at du får svært lav SDI-jitter, som lar deg forlenge SDI-kabler over lange avstander. Det er viktig for live produksjon der utstyr som kameraer kan være langt fra switchers. Blackmagic Micro Converters fungerer med både 8- og 10-biters videoformater, i RGB eller YUV, og i alle SD-, HD- og Ultra HD-formater, avhengig av modell, opptil 2160p60. De støtter til og med 1080p24, 1080p47.95, 1080p48, 4Kp24, 4Kp47.95 og 4Kp48 filmhastigheter! I tillegg får du fullt innebygd lyd- og tidskodestøtte.

Oppdater og endre innstillinger!

Du kan også endre innstillinger og oppdatere konverteringsprogramvaren med det gratis konverteringsverktøyet som kan lastes ned fra Blackmagic Design-nettstedet. Denne programvaren kobles til USB-tilkoblingen på Micro Converters og kjører på både Mac- og Windows-datamaskiner. Du kan bruke verktøyet til å endre navnet på omformeren, noe som kan være nyttig for å identifisere hvilken omformer som brukes til hvilken oppgave. Du kan også velge mellom nivå A og nivå B når du arbeider med 3G-SDI videostandarder.

Leveres med

  • Blackmagic Design Micro Converter HDMI til SDI 12G
  • Strømforsyning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen