Blackmagic Design Mini Converter - UpDownCross HD
Blackmagic Design Mini Converter - UpDownCross HD
Blackmagic Design Mini Converter - UpDownCross HD
Blackmagic Design Mini Converter - UpDownCross HD

Blackmagic Design Mini Converter - UpDownCross HD

Mini Converter - UpDownCross HD

1039255
NettlagerFinnes på nettlager
Butik:
  • Liten og kompakt
  • Passer for alle formater opptil 1080p60
  • Referanse IN
1 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kompakt 3G-SDI og HDMI-konverter for i stort sett alle formater

Mini Converter UpDownCross HD er en kompakt konverter for å konvertere hvilket SD- eller HD-videoformat til hvilket annet SD- eller HD-videoformat du ønsker, takket være høykvalitative Teranex-algoritmer. Velg enkelt ønsket format, og konverteren oppdager selv hvilket format som kommer inn og konverterer det automatisk. Konverteren passer også utmerket til å koble inn HDMI-datamaskiner til SDI-projektorer da den skalerer datamaskinens signal til det broadcasttelevisjonssignalet du ønsker. Passer alle formater opp til 1080p60, inklusive nivå A- og B-enheter. Du får også HDMI-in, referens-in, audioforsinkelse for perfekt AV-sync, timecode konvertering og både 3G-SDI tilkoblingen og HDMI-tilkoblingen lar deg koble til i stort sett hva som helst.

Fordeler:

  • Liten og kompakt
  • Automatisk konvertering

Leveres med:

  • Mini Converter UpDownCross HD
  • 12V Nettadapter med internasjonale adaptere

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.